Foto: cei mai sexy duşmani ai lui James Bond

De Nicoleta Galeteanu, pe

Fără nicio excepţie, absolut toţi actorii care l-au întruchipat de-a lungul anilor pe legendarul James Bond au fost rând pe rând sex – simboluri masculine, rolul agentului…

 …secret evidenţiindu-le şi mai mult şarmanul şi eleganţa prin care au sucit minţile admiratoarelor de pretutindeni.

Dar nici personajele negative nu s-au remarcat doar prin prisma cruzimii şi a dorinţei lor nestăpânite de a distruge lumea. În rolul duşmanilor care i-au dat de lucru lui James Bond s-au aflat bărbaţi la fel de frumoşi şi cuceritori, cum este, să spunem, Javier Bradem. Şi nu l-am nominalizat deloc întâmplător. Actorul va fi noul duşman al agentului 007, care îşi va pune în aplicare nu doar planul maliţios, ci şi farmecul său hispanic dezarmant.

Aşadar, după o lungă perioadă de rumoare în care s-a tot vehiculat numele actorului spaniol în rolul negativ din „Bond 23”, zvonul a fost confirmat de chiar Javier Bardem, nominalizat anul acesta la Oscar pentru rolul din pelicula „Biutiful”. Javier s-a mai remarcat în roluri negative, unul dintre ele fiind în pelicula „No country for old men”, unde intrepretează rolul unui criminal psihopat.

 
Crezi că este potrivit Javier Bardem în rolul personajului negativ din „James Bond”?

Foto: cei mai sexy duşmani ai lui James Bond
Bardem nu este singurul care va concura cu James Bond şi în ce priveşte farmecul masculin. Misiunile secrete ale agentului 007 au adus pe ecrane figuri dintre cele mai remarcabile în rolurile negative ale longevivei serii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!