Ce produse nu ar trebui să ții în baie

De Adina Radu, pe

Umiditatea, microbii și căldura sunt inamicii nevăzuți din baie. Și totuși alegem să păstrăm în baie foarte multe lucruri pe care nu ar trebui.

Produse de machiaj

Pensulele, fardurile și alte produse de machiaj nu au ce să caute în baie. Bacteriile zboară peste tot, iar temperaturile fluctuante vor distruge consistența și proprietățile produselor de makeup.

Medicamente

Căldura și umezeala alterează proprietățile medicamentelor. Pe majoritatea medicamentelor există precizarea: păstrați la loc ferit de umezelă și căldură. Oare de ce nu respectăm această regulă destul de clară?

Produse electronice

Din punct de vedere al siguranței, nu ar trebui să folosim obiecte ce se alimentează la priză. Produsele electronice se pot deteriora din cauza aburului ce se adună în băi.

Bijuterii

Prețioasele noastre bijuterii nu ar trebui să aibă un loc dedicat în baie. Umezeala le distruge.

Lacul de unghii/ oja

Un lac de unghii are o viață de aproximativ doi ani, aceasta în cazul în care este păstrat într-un loc uscat și întunecat. Ca idee, poți ține oja în frigider, va deveni mai ușor de aplicat.

Lama de ras

Toată lumea ține lamele de ras în baie, deși nu ar trebui. Lamele vor rugini dacă vor fi folosite și lăsate în mediul umed din baie.

Sursa foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!