Ce înseamnă mărţişorul primit de la el? Vezi simbolurile ascunse

De Diana Zagrean pe

Mărţişoare cu desene animate

Dacă ai primit un mărţişor mic, care îl înfăţişează pe Tweety, Mickey Mouse sau alte personaje de desene animate, ai parte de un visător-copil. E diferit de bărbatul clasic visător, prin faptul că refuză să crească. Dacă ar putea, ar sta şi acum cu părinţii, care i-ar plăti facturile şi i-ar face curat în dulapul cu şosete. Neserios şi prea pasional, merge doar de o aventură, nu de relaţie d elungă durată.

Mărţişoare din pietre semipreţioase

Ai primit un mărţişor cu opal, zirconiu, sau ochi de tigru, care poate deveni şi breloc şi broşă, după caz? Ai dat peste un băiat sincer, care nu se pricepe la cadouri, dar care vrea să îţi ia ceva frumos. Tot numai suflet, acest tip ar face orice să-ţi intre în graţii şi va accepta cuminte, orice cerinţă absurdă de-a ta.

Mărţişoare vintage

Dacă ţi-a oferit de 1 martie o broşă de acum 100 de ani, nişte cercei cu rubine care au fost ai bunicii lui, sau o brăţară de argint înnegrit cu filigran, ai parte de un bărbat foarte elegant, cu bun gust. El are tendinţa să cumpere cadouri scumpe, dar nu o face pentru a impresiona, ci pentru că are cu ce şi îi face plăcere. Este genul de om care consideră că femeia trebuie răsfăţată, dar s-ar putea să nu înţeleagă de ce vrei în concediu în Deltă, la cort.

Mărţişoare practice

Dacă de mărţişor primeşti un set de cuţite, o floare în vază, o formă din silicon pentru brioşe, o trusă de machiaj sau alt cadou practic şi bun la casa omului, ai dat peste un pragmatic. El nu cumpără niciodată un cadou simbolic, pentru că totul trebuie să aibă un rost pe lume. Nu este neapărat zgârcit, dar simte că un cadou trebuie să fie util în primul rând, aşa că nu i-o lua în nume de rău şi nu-l bate cu tigaia antiaderentă în cap.
Sursa foto: Shutterstock

Află și care este legenda martisorului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2