Animaţie şi aventură, în weekend la cinema

De Nicoleta Galeteanu pe

Dacă ţi s-a făcut dor de lumea magică a copilăriei, acum ai prilejul să retrăieşti povestea fascinantă a jucăriilor, într-un desen animat minunat, „Toy story 3”.

„Povestea jucăriilor 3”

După 11 ani de la producţia „Toy Story 2”, considerată „cea mai bună animaţie” la Globurile de Aur, jucăriile vorbitoare revin în versiune 3D, de această dată.

Tot după 11 ani, a venit vremea ca Andy să plece la facultate, care se decide să doneze jucăriile unui centru de copii.Nu doar că sunt devastaţi de plecarea stăpânului lor, dar Woody si Buzz vor înfrunta probleme mari cu banda de derbedei mici.
„Toy Story 3” este dublat în limba română, după vocile actorilor Tom Hanks şi Tim Allen.

„Plan de rezervă”

Ce faci după ce realizezi că timpul a trecut prea repede şi încă nu ai întâlnit bărbatul potrivit, dar îţi doreşti neapărat un copil?

Ai două variante: poţi să mai aştepţi un timp sau poţi să pleci singură la drum şi să găseşti apoi un tată iubitor pentru cel mic.

The Back-Up Plan” propune o comedie romantică despre viaţă, dragoste şi o căsnicie imprevizibilă, cu Jennifer Lopez (Zoe) şi Alex O’Loughlin, din serialul „Moonlight”.

„Videocraţia”

De la 21:30, ai proiecţie în aer liber la Muzeul Ţăranului Român.

Cu trei premii internaţionale, „Videocraţia”, în regia lui Erik Gandini, este un film despre puterea de influenţă a magnaţilor politicieni asupra televiziunii.

In Italia un singur om a dominat imaginea timp de mai bine de trei decenii. Magnat TV şi apoi premier, Silvio Berlusconi a creat un sistem perfect bazat pe entertainment TV si politica, reuşind să influenţeze ca nimeni altul conţinutul televiziunilor comerciale din Italia.

„Călătorie magică în Africa”

Probabil că toţi copiii îşi vor dori să ajungă în Africa după ce vor face mai întâi cunoştinţă cu Jana.

O întâmplătoare întâlnire cu un băiat african pe străzile din Barcelona îi stârneşte curiozitatea unei fetiţe de numai zece ani.

Încălecând pe calul ei cu aripi de poveste, Jana porneşte într-o aventură imaginară în Africa, unde va descoperi că viaţa este cu totul altfel decât în închipuirea ei.

„Teleportaţi în adolescenţă”

Ce urmează după o beţie cruntă şi o migrenă serioasă?

Dacă te gândeai la altceva decât teleportare, înseamnă că trebuie să descoperi experienţa lui John Cusack, Rob Corddry, Craig Robinson şi Clark Duke din comedia „Teleportaţi în adolescenţă/Hot Tub Time Machine”.
După astfel de împrejurări ei ajung în iarna anului 1986.

Dar nu este rău deloc, dacă îţi poţti schimba destinul…

Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro