Oameni căsătoriţi cu animale sau cu zidul Berlinului

De Erika Chivu pe

Sătul să trăiască în concubinaj, un tânăr australian, a decis să-i ceară lăbuţa lui Honey, căţeluşa lui de cinci ani. Ideea i-a venit când a văzut o nuntă în parcul lui preferat.
„Am putea fi noi în locul lor”, i-a spus el căţeluşei. Şi cum ea nu a zis nimic, băiatul a bănuit că e de acord. S-a căsătorit în acelaşi parc, în prezenţa a 30 de prieteni, atât patrupezi, cât şi bipezi. N-au lipsit nici jurămintele şi nici sărutul de la final. Tânărul de 20 de ani a ţinut să-i asigure pe cei prezenţi că nu e vorba de nimic sexual sau pervers. „E dragoste curată”, a explicat el gestul.

Zoofili obligaţi să se însoare

Un gest mai mult decât curios, ce-i drept, dar nu unic. De pildă, în unele zone ale Asiei, căsătoria cu un animal nu mai miră pe nimeni, chiar dacă e vorbă de o vaca sau un porc. Astfel, doi bărbaţi, unul din Indonezia şi unul din India, au fost forţaţi de rude să se mărite cu o vacă, respectiv o capră, după ce au întreţinut relaţii sexuale cu animalele.

În apararea lui, indonezianul a mărturisit că vaca i-a făcut ochi dulci şi l-a curtat până când el a cedat. Indianul nu numai că s-a ales cu o soţie pe viaţă, dar a fost nevoit să-i plătească şi zestre stăpânului.

Căsătorit cu o iapă

O astfel de iubire a trăit şi un american, care la sfârşitul anilor ’90, s-a căsătorit cu un ponei. În cadrul unui show TV el a declarat că a iubit caii încă din adolescenţă, când a avut şi prima experienţă sexuală cu un animal. Deşi s-a căsătorit cu o femeie, a simţit că nu poate avea cu ea aceeaşi legătură puternică pe care o are cu un cal, aşa că a divorţat pentru a se căsători cu o iapă. Aceasta i-a devenit prietenă, confidentă şi iubită, având cu ea o puternică legătură sexuală şi emoţională.

S-a însurat cu el însuşi

Este cazul lui Kevin Nadal, un american homosexual, care a văzut în asta o metodă de protest împotriva prejudecăţilor legate de persoanele necăsătorite. „Burlacii heterosexuali sunt felicitaţi pentru că refuză căsătoria. Dar dacă eşti femeie sau bărbat gay şi nu ţi-ai găsit un partener, înseamnă că e ceva în neregulă cu tine”, a declarat mirele-mireasă pentru The Guardian.

El a mai spus că a fost la multe nunţi şi i-a plăcut să se bucure alături de cuplurile respective, dar nu înţelege de ce nimeni nu sărbătoreşte viaţa de burlac. La nunta lui Kevin cu el însuşi au participat 125 de persoane, iar partea lui preferată a fost cea în care a primit cadourile.

Mirele mort şi zidul Berlinului

Probabil cea mai tristă nuntă din lume a avut loc în Franţa, unde o femeie a primit acordul preşedintelui să se mărite cu un mort. Prietenul ei îşi pierduse viaţa într-un accident, iar ceremonia de înmormântare a fost precedată de cea nupţială, la care femeia a apărut în rochie de mireasă, iar mirele a fost prezent doar într-o poză.

Oarecum tristă este şi povestea unei femei care se numeşte Eijta-Riitta Zidul Berlinului. Numele de familie l-a luat de la soţul ei, care este chiar Zidul Berlinului. S-a îndrăgostit de el pe când avea doar şapte ani şi i-a rămas fidelă până în 1989 când acesta a fost distrus. „E teribil. Mi-au mutilat soţul!” a spus femeia atunci.

Se pare ca există şi oameni care s-au căsătorit cu clădiri sau chiar cu Turnul Eiffel.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro