„Avengers: Endgame”, cel mai vizionat trailer din istorie cu 289 milioane de vizualizări în 24 de ore

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 16 septembrie 2021, 15:54
„Avengers: Endgame” a devenit cel mai vizionat trailer din istorie, după ce, în 24 de ore de la lansare a avut 289 milioane de vizualizări.

După câteva luni de așteptare, fanii „Avengers” s-au putut bucura de primele imagini din „Endgame”, următoarea parte a lungmetrajului care ține întreaga lume în suspans.

În această parte a filmului vor apărea Ant-Man și Hawkeye, care au lipsit din „Avengers: Infinity War”.

Echipa Marvel a sărbătorit această reușită pe Twitter, mulțumindu-le „celor mai grozavi fani din lume”, care au susținut producțiile cu supereroi încă de la început.

Celor mai mari fani din lume, vă mulțumim că ați fost acolo de la început și până la Endgame, făcând „Avengers: Endgame” al Marvel Studios cel mai vizionat trailer din istorie, cu 289 milioane de vizualizări în 24 de ore!”, au scris reprezentanții Marvel pe rețeaua de socializare.

Astfel, Marvel și-a bătut propriul record, stabilit anterior cu trailerul de la „Avengers: Infinity War”, care a avut 230 milioane de vizualizări în aceeași perioadă.

Cea de a treia poziție a topului celor mai vizualizate trailere se află clipul de prezentare al „Lion King” care a strâns 224.6 milioane de vizualizări, transformându-se în cel mai de succes debut al studiourilor Disney.

„Avengers: Endgame” va fi lansat pe 26 aprilie 2019 și va continua povestea din „Avengers: Infinity War”, în care jumătate din populația lumii a dispărut de pe fața Universului, dintre aceștia făcând parte și o mare parte din supereroii Marvel.

Prima parte, „Infinity War”, a avut încasări de 678 milioane dolari în întreaga lume, cu un debut de peste 257 milioane dolari.

În „Avengers” pot fi văzuți cei mai mari supereroi ai Marvel, precum Iron Man, Thoe, Captain America, Black Panther, Spiderman și Ant-Man.

În „Avengers: Infinity War”, Thanos, un extreterstru obsedat de distrugerea universului, avea nevoie de toate cele șase pietre ale Infinitului pentru a reuși să înjumătățească populația Universului.

Cu toate că supereroii Marvel au făctut tot posibilul pentru a-și salva planeta, la finalul peliculei Thanos pare să-și fi dus la bun sfârșit planul.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!