Audițiile X Factor au ajuns la final. Lupta pentru cei 200.000 de euro se ascute

De Diana Zagrean, pe

Prima etapă a căutării factorului X a ajuns la final. Audițiile pentru cel de-al doilea sezon X Factor se încheie astăzi, după aproape două luni în forță. Urmează tabăra de pregătire. Lupta pentru marele premiu în valoare de 200.000 de euro se ascute.
Delia, Cheloo și Dan Bittman se află și astăzi la Palatul Copiilor din București, în ultima zi de audiții X Factor. În fața lor au venit sute de români de toate vârstele dornici să îi convingă că au o voce foarte bună, carismă, că pot face show și transmite emoție sau, altfel spus, că au factorul X.
Fiecare concurent care a urcat pe scena X Factor a încercat sa impresioneze juriul, fie cu melodiile alese și modul în care le-a interpretat, fie cu o coregrafie deosebită, fie cu mici gesturi care să le aducă un verdict favorabil. De pildă, o concurenta de la Cluj le-a gătit tiramisu, o alta de la Iași s-a oferit să împartă cu cei trei jurați marele premiu în valoare de 200.000 de euro, în cazul în care îl va câștiga, iar lista exemplelor poate continua.
Audițiile X Factor au ajuns la final. Lupta pentru cei 200.000 de euro se ascute
Astăzi, alți concurenți încearcă să arate că merită să treacă în etapa următoare. Cei trei jurați vor rămâne până deseară la Palatul Copiilor din București, locul în care cei care își doresc să asiste la un spectacol la puterea X sau să îi vadă pe Delia, Cheloo și Dan Bittman în calitate de jurați, pot veni la ora 15.00.

După etapa audițiilor, urmează tabăra de pregătire. Toți cei care au primit un răspuns afirmativ din partea juraților vor intra într-un cantonament de trei zile la București. Vor avea parte de pregătire, dar și de teste, la finalul cărora vor rămâne 24 de semifinaliști.
Foto: PR
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro