Artista Olivia Addams luptă împotriva bullyingului

De Dana-Ruxandra Panghe, pe
Olivia Addams lansează o nouă poveste în versuri și imagini profunde, cea a piesei „Are we there“.

În clip, artista ia chipul unei adolescene implicate în diferite situații conflictuale. Chiar dacă, inițial, nu reacționează, imaginea victimelor o afectează emoțional și o transformă dintr-o prezență impasibilă în una care ia atitudine și se implică pentru a schimba lucrurile în bine. Astfel, Olivia continuă demersurile de conștientizare și lupta împotriva bullyingului, pe care a început-o anul acesta atât prin piesele ei, cât și prin rețelele de socializare.

Piesa „Are we there“ a fost compusă de Marius Dia și Olivia Addams, iar de producție s-au ocupat Marius Dia și Alex Parker.
Isabella Szanto a regizat clipul, Roberto Stan a fost director de imagine, iar producția video a fost semnată de Loops Production.

Ascultă Olivia Addams – „Are we there“

Uneori sunt atât de concentrată pe visul meu, încât nu îmi iau timpul necesar să privesc înapoi și să conștientizez ce am făcut până în acest moment. Întotdeauna mă uit la următorul lucru pe care-l am de făcut și mă întreb mereu dacă am ajuns acolo? De fapt, nu destinația este cea care contează, ci călătoria în sine. Știu că poate pare un clișeu, însă este lecția pe care am învățat-o abia recent și care m-a inspirat să scriu această piesă“, a spus Olivia Addams.

Atât piesa, cât și clipul au un mesaj extrem de puternic, pe care Olivia își dorește să-l facă din ce în ce mai cunoscut. „Fiind victimă a bullying-ului, știu cum este să te simți blocat ani de zile în perioada liceului, trăind această problemă, să te întrebi mereu când se va termina. Mesajul meu pentru voi toți este să aveți curaj și răbdare, pentru că totul va fi bine, voi sunteți cei care contați, sunteți importanți și unici, așa că nu lăsați o zi sau o perioadă proastă din viață să vă ia bucuria acestei călătorii frumoase, pe care nu o veți uita niciodată“, a completat artista.

Vocea și aparițile Oliviei Addams rămân întipărite în minte, aduc bucurie și optimism, iar fiecare dintre piesele ei dezvăluie o poveste și are un mesaj puternic în spate. Cel de-al doilea single al ar-tistei, „Dumb“, a ajuns rapid în topuri și este ascultat atât în România, cât și în străinătate. Piesa se află în topul celor mai mari radiouri din Polonia și este inclusă și în playlist-uri digitale importante.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!