Arena Leilor revine la TVR 2

De Nicoleta Galeteanu pe

Singurul reality-show românesc de antreprenoriat, „Arena Leilor” revine începând de astăzi la TVR 2. Într-un format nou, emisiunea aduce de această dată cinci antreprenori cunoscuţi…
… în loc de patru, cu afaceri de succes care au înflorit şi pe timp de criză.

Astfel, începând din această seară, în „Arenă” intră Rucsandra Hurezeanu, director general Ivatherm, care a lansat pe piaţa românească prima gamă de produse dermo – cosmetice cu ape minerale de la Băile Herculane.  
 
Totodată, concurenţii care vor prezenta proiecte tehnologice sau invenţii inovatoare, vor beneficia de consultanţă specializată din partea primului român care a adus ţării noastre marele premiu al Salonului de Invenţii de la Geneva, Mircea Tudor.  
 
Un susţinător activ în domeniul cercetării ştiinţifico-tehnice în România, Florin Talpeş va fi o prezenţă la fel de activă şi în „arenă”, începând cu noua ediţie. Florin Talpeş este preşedinte Softwin Group şi BitDefender şi unul dintre pionierii şi liderii industriei de software româneşti.  
 
Un alt debutant care intră în „Arena Leilor” este arhitectul Teodor Frolu, partener şi co-manager al firmei DC Communication.
 
Prezent la 4 dintre cele 5 sezoane de până acum, Marius Ghenea este cunoscut deja ca un adevărat profesor de antreprenoriat, fiind totodată şi singurul veteran dintre „leii” arenei de până acum.  
 
Omul de afaceri a continuat să îşi îmbunătăţească portofoliul cu noi afaceri şi în perioadă economică nefavorabilă din 2009.
 
Prima ediţie din noul sezon propune ca miză 70.000 de euro pentru cel mai fiabil proiect de investiţii.  
 
O pensiune în Munţii Apuseni, condusă de Ciprian Morcan, o fabrică de pâine condusă de Cornel Halit sau achiziţia unui brevet de invenţii de la tânărul Vasile Benche sunt primele idei de afaceri propuse, dintre care doar una va câştiga încrederea investitorilor. 

Foto: Arhiva Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro