5 lucruri pe care trebuie să le ai la tine dacă ți-ai făcut planuri să petreci o zi la mall

De Unica.ro, pe

Mall-ul reprezintă una dintre principalele atracții pentru mulți români când se află într-o zi liberă de weekend. Poate fi un mediu excelent de a lua masa în oraș cu prietenii, de a vedea un film nou, de a face cumpărăturile pentru următoarea săptămână și de a trece în revistă ultimele apariții din magazinele de haine. Astfel, 70% dintre români aleg mall-ul ca principal mod de relaxare în timpul liber, arată studiile, ceea ce ne plasează peste media Europeană cu aproximativ 25 de procente.

5 lucruri pe care trebuie să le ai la tine dacă ți-ai făcut planuri să petreci toată ziua la mall:

  1. Gadgeturi

Când petreci o zi întreagă într-un loc, este important să ai alături de tine gadgeturi care te pot ajuta pe tot parcursul zilei. O baterie externă ar fi indicată, ca să te asiguri că telefonul nu se va descărca la mijlocul zilei. Cum toate restaurantele sunt în spații închise și foarte puține au terase, un IQOS, dispozitivul care folosește tehnologia încălzirii tutunului, poate fi cea mai bună soluție pentru fumători să scape de mirosul neplăcut de tutun ars produs de țigările obișnuite.

  1. Geanta de sală

Poți lua în calcul ca într-o zi petrecută la mall să mergi pentru o oră și la sală. Cum foarte multe mall-uri au acum și săli de sport complet utilate, tot ce trebuie să faci este să ai la tine geanta de sală cu echipamentul de sport, un prosop și un gel de duș ca să te reîmprospătezi la finalul antrenamentului.

  1. O pereche confortabilă de pantofi

Dacă nu ești dependentă de pantofii cu toc, atunci evită-i atunci când ai de gând să îți petreci o zi întreagă departe de casă. Pentru o zi întreagă la mall ar trebui să cauți cea mai confortabilă pereche de pantofi din casă, desigur, cu care să nu-ți fie rușine să ieși. Altfel, există riscul să te doară picioarele și să-ți dai toate planurile peste cap din cauză că îți dorești să te întorci acasă cât mai rapid.

  1. O trusă mică de machiaj

Nu vei sta în mijlocul mall-ului să îți faci machiajul, însă dacă vei alege să mergi la sală pentru o oră, cu siguranță vei avea nevoie de câteva linii retușate. Un ruj simplu, mat, un creion de ochi și puțin fond de ten sunt mai mult decât suficiente după ce ai ieșit de la un antrenament solicitant la sală.

  1. Haine ușor de transportat

Ultimul lucru pe care îl vrei când stai toată ziua la mall este să ții în brațe un palton sau un sacou greoi. Atunci când știi că ți-ai făcut planuri pentru o zi întreagă, orientează-te mai degrabă spre haine care sunt comode, ușoare, îndeajuns de călduroase astfel încât să nu ai probleme cât timp ești pe drum, care să nu devină o povară odată ce ai ajuns la destinație. Gândește-te bine la hainele pe care le ai în garderobă și alege cu atenție, ca să te poți bucura de o zi perfectă alături de prieteni.

(P) Material realizat in colaborare cu IQOS.

Sursă foto: Shutterstock / Copyright: nd3000

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!