3 târguri cool de primăvară la care trebuie să mergi

De Adina Rosetti, pe Ultimul update Luni, 27 februarie 2017, 08:40
PRIMAVERA, salon de artă și design (24 februarie – 11 martie)

20 de artişti şi designeri români îşi dau întâlnire la NeoGalateca, la salonul Primavera dedicat artei şi designului, ilustraţiei, bijuteriei de autor şi designului vestimentar, aflat la a IV-a ediţie, cu cele mai noi lucrări şi colecţii. La Primavera găseşti cadouri originale, unicate, colecţii capsulă pentru mărţişor sau 8 martie. Designeri vestimentari, autori de bijuterie contemporană, artişti şi colecţionari de obiecte vintage pun flori şi culori pe creaţiile lor. Ilustraţiile vor fi în focus în acest an, NeoGalateca colaborând cu Clubul Ilustratorilor. Nu va lipsi nici cornerul cu accesorii vintage.
primavara3-17

Târgul Mărțișorului  (25 februarie – 1 martie 2017)
Ca în fiecare an, evenimentul organizat de Muzeul Național al Țăranului Român își propune să fie unul de referință în peisajul târgurilor bucureștene. Targul pune în valoare obiectul handmade, încurajând creativitatea și inovația în sfera artistică și meșteșugul care să comunice prin expresivitate, imaginație, simț al umorului semnificațiile mai vechi sau mai noi ale mărțișorului. 250 de participanți vor fi prezenți cu mărțișoare vesele și colorate.

muzeul-taranului

MATERIA,  târg contemporan de design în piele (4-5 martie)

40 de designeri care realizează creații din piele își dau întâlnire la cea de-a doua ediție a târgului de design contemporan în piele, MATERIA, la Grand Hotel du Boulevard, în București. O noutate a acestei ediții este inițierea secțiunii Selected by…  realizată în parteneriat cu Molecule F; alegerea va merge către cei mai bussiness oriented designers, iar unul dintre acestia va fi, pentru o lună, parte din brandurile prezente în magazinul Molecule-F din București. Diana Enciu & Alina Tănasă – Fabulous Muses, un nume bine-cunoscut în lumea influencerilor din online, vin la Materia sâmbătă, pe 4 martie, să-și aleagă preferații, care vor fi astfel incluși în deja cunoscuta categorie “Recomandat de…”.

materia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!