3 one-man-show-uri pe care nu trebuie să le ratezi

De Adina Rosetti, pe Ultimul update Joi, 02 martie 2017, 16:50
În luna martie, vă propunem să urmăriți trei actori speciali. Fiecare dintre ei, singur pe scenă,  reușește să creeze un spectacol electrizant și memorabil.

„Ziua Necunoștintei”, cu Alex Ștefănescu
Unde? Unteatru
Un concert-spectacol conceput, scris și performat de tânărul actor Alex Ștefănescu, care ne propune o călătorie muzicală pe străzile sufletului urban, în ritmuri de pop, rock, reggae, hip hop și multe altele, în încercarea de a găsi răspunsuri la întrebări profunde precum: “Voi reuși să-mi împlinesc visurile?”, “Ce este dragostea și de ce am nevoie de ea?”, “Oare de ce își pozează oamenii mâncarea?”.  Având ca recuzită doar o chitară, Alex reușește să te țină în priză mai bine de o oră, trecând de la melancolie la un entuziasm cuceritor. Cântecele lui se transformă în adevărate povești care trec prin toate stările, dileme, problemele și încercările la care suntem supuși în călătoria noastră zilnică prin viață. Detalii și program pe site-ul Unteatru.

 

 

„Homo Americanus”, cu Paul Cimpoieru
Unde? Green Hours
Când? Vineri, 10 martie
„Homo Americanus” este un spectacol despre căutare şi bucuria de a fi, despre dans şi trăire prin dans, despre curaj şi înfruntarea şabloanelor, despre a face ceea ce îţi place şi de a fi tu însuţi. Cu o energie fantastică, Paul Cimpoieru îşi pune sufletul pe tavă şi transformă experienţa sa americană într-un spectacol sincer şi asumat. Vă veţi amuza şi vă veţi emoţiona împreună cu el, în spaţiul intim de la Green Hours care aduce actul artistic mai aproape de public .
Show-ul a avut premiera în SUA, în cadrul Festivalului de Teatru Contemporan Urban (DUTF) din New York, fiind inițial un performing creat pe durata bursei pe care Paul Cimpoieru a avut-o la Actors Studio.

homo-americanus

 

„O mie de motive”, cu Florin Piersic jr.
Unde? Point
Când? Duminică, 12 martie
Un spectacol despre cât suntem dispusi să facem pentru cei pe care îi iubim.”O mie de motive” (adaptare după “Every Brilliant Thing” de Duncan Macmillan, in regia lui Horia Suru) spune povestea unui om care caută în diferite etape ale vieții lucrurile frumoase din oameni și din tot ce-l înconjoară, ca să înțeleagă mai bine cine este și ce-i cu lumea asta. „Duncan Macmillan e pescarul care aruncă momeala. Horia Suru e scafandrul care stă la pândă și o vede. Iar eu sunt doar un peștișor rătăcit, care pică în plasa celor doi complici. Tot ce contează e că am cel puțin o mie de motive să mă duc la teatru”, spune Florin Piersic jr.

florin-piersic-jr

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!