3 metode să dai jos şuncile puse de Sărbători

De Unica.ro, pe

Ştii foarte bine ce-ai făcut, nu trebuie să-ţi mai atrag eu atenţia. Da, aripioarele şi pulpiţele şi guşa. Mai ales guşa. Apropo, sub genunchi te-ai mai uitat recent, sau nu mai poţi să te îndoi ?
Foloseşte o oglindă. În funcţie de ce s-a acumulat acolo, îţi dai seama cât de gravă e situaţia. Oricum e gravă, dar mai bine uită-te, să ai o confirmare dureroasă.

Dar hai să lăsăm autocompătimirea, care nu duce decât la cercuri vicioase ale aşa-zişilor biscuiţi fitness şi ciocolăţilor amărui. Să remediem, ce dumnezeu.

Azi îţi voi prezenta 3 metode simple să dai jos şuncile şi osânzile de pe tine, pe care le-ai pus între 22 dec. şi 7 ianuarie, îmbuibându-te cu fel de fel de bunătăţi criminale, pe care ţi le-au servit diverşi indivizi/individe, cu scopul de a-ţi distruge silueta şi profitând de caracterul tău slab şi extrem de influenţabil.

Metodă 1: Apa

Cu cât mai multă apă ai în stomac, cu atât mai puţină mâncare intră. E o regulă fizică banală, de clasa a şasea. Ce-ar fi s-o aplici ? Ia-ţi la muncă un bax de apă, dacă patronii nu ţi-au oferit Fântâna. Bea apa încontinuu, pahar după pahar. Nu trişa. Nu-ţi face ceai, ceaiul te deprima şi de la depresii vei ajunge iar cu mână în borcanu’ cu bomboane.

Metodă 2: Somnul

Cu cât dormi mai mult, cu atât mănânci mai puţin. Lasă sportul, sportul doar îţi deschide apetitul şi ştii foarte bine că nu o să poţi să te abţii. Că să nu mai vorbim de eventualele pericole la adresa articulaţiilor tale, şi aşa suprasolicitate de prăjiturile, cozonacii, sarmalele şi piftiile pe care… dar să nu te mai abuzez cu astfel de detalii.

Metodă 3: Bondage

Poate nu eşti genul, dar situaţiile disperate necesită măsuri disperate. Pune pe cineva să te lege, preferabil în bucătărie, unde poţi medita amplu asupra exceselor, abuzurilor şi ororilor pe care le-ai comis. Trebuie să suferi, pentru că altfel vei suferi mai mult, continuând să te îmbuibi.

E timpul să alegi cel puţin o metodă din cele descrise mai sus şi s-o aplici cu stricteţe, pentru că în joc e viaţă ta. Nu doar viaţă sexuală, ci şi profesională şi socială. Cât crezi că vei impresiona cu şarmul tău ? La un moment dat tot trebuie să te dezbraci. Şi să ştii că bărbaţii văd tot şi te vor bârfi.

Ca să nu mai zic de femei. Ştii foarte bine cât de crude şi de abjecte sunt femeile. Te vor răstigni. Vor face din kilogramele tale o expoziţie permanentă. Îţi vor terfeli imaginea şi te vor înjosi cu cuvinte semi-evlavioase, cu un zâmbet pe buze a cărui nuanţă va oscila între zeflemitor şi ameninţător.
 
Nu te da bătută ! Şi lasă jos biscuitele !!

3 metode să dai jos şuncile puse de Sărbători

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro