3 detalii ce au trecut neobservate la nunta regală

De Oana Savin, pe
Nunta regală s-a desfășurat impecabil, fără incidente notabile, iar mirele și mireasa au strălucit de fericire pe durata întregului eveniment. Deși toate au decurs ca la carte, au existat și câteva detalii importante care au trecut neobservate.

În primul rând, Meghan Markle nu a intrat în Biserică pășind pe un covor roșu, așa cum s-a întâmplat la nunta prințesei Diana cu prințul Charles și la nunta Prințului William cu Kate Middleton în 2011.

3 detalii ce au trecut neobservate la nunta regală

Foto: Captură The New Yorker

Citește și: Semnificația buchetului de mireasă al lui Meghan Markle

Potrivit experților, covorul roșu nu a fost necesar în cazul lor întrucât Harry este al șaselea în ordinea succesiunii la tron, neavând șanse prea mari să ajungă să conducă Marea Britanie. Astfel, nunta lor a fost una mai relaxată, fără prea multe reguli stricte.

De asemenea, se știe că ducesa de Sussex este o activistă a feminismului și susține de fiecare dată când are ocazia că femeile și bărbații au drepturi egale, iar femeile sunt la fel de puternice precum bărbații și nu au nevoie de ajutorul lor. În acest sens, ea a refuzat ajutorul unui domn care i-a oferit mâna în momentul în care a coborât din mașină, când a ajuns la catedrală.

Momentul cel mai așteptat al nunții regale, sărutul cuplului regal, a avut loc în fața Catedralei St George, după cununie și nu la balcon. Atât Prințul Charles cu Prințesa Diana cât și Prințul William și ducesa de Cambridge s-au sărutat la balcon, în fața poporului care a venit să îi susțină și să sărbătorească alături de ei. Și de data aceasta ei nu au fost nevoiți să urmeze tradiția regală deoarece cei doi se află departe de momentul încoronării.

3 detalii ce au trecut neobservate la nunta regală

Foto: Captură The New Yorker

Citește și: Ce nume de familie va avea Meghan Markle, după căsătoria cu Prințul Harry

Totuși, atât prințul Harry cât și Meghan Markle au anunțat din timp că nunta lor va fi una mai relaxată, și nu vor ține cont de anumite tradiții ale Casei Regale. Acest eveniment a avut semnătura fiecăruia dintre miri, Harry fiind un nonconformist, iar Meghan o apărătoare a drepturilor femeilor.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!