Vladimir Putin, noi acuzații la adresa Occidentului. Ce susține președintele rus

De Unica.ro, pe

Vladimir Putin a declarat miercuri că „încercarea Occidentului de a deține dominație globală” se apropie de sfârșit. De asemenea, președintele rus susține că se dorește anihilarea Rusiei.

Într-un discurs televizat, Vladimir Putin a acuzat Vestul că încearcă să „anuleze” Rusia, însă a transmis că „încercarea Occidentului de a deține dominație globală” se apropie de sfârșit. Liderul de la Kremlin susține că menținerea Rusiei în frâu este o politică pe termen lung a țărilor occidentale pentru a preveni Federația Rusă să fie un stat „puternic”, potrivit dailymail.co.uk.

Vladimir Putin, noi acuzații la adresa Occidentului. Ce susține președintele rus

Occidentul nici măcar nu se mai obosește să ascundă faptul că scopul său este de a deteriora întreaga economie rusă, viaţa fiecărui rus. Se impun paralele cu pogromurile antisemite, a spus Vladimir Putin, potrivit impact.ro.

Dacă Occidentul crede că Rusia va face un pas înapoi, nu înțelege Rusia, a mai transmis liderul de la Kremlin, care susține că deși țara sa este afectată economic, sancțiunile au eșuat. Acesta a mai menționat că majoritatea țărilor nu susțin măsurile luate împotriva Rusiei.

Cum justifică Vladimir Putin invadarea Ucrainei

Vladimir Putin a susținut încă o dată că nu vrea să ocupe Ucraina. Totodată a spus că „nu are altă opțiune pentru securitatea Rusiei” decât să efectueze ceea ce el a numit „operațiune militară specială”.

De asemenea, a susținut că acest conflict a fost doar un pretext pentru ca Occidentul să impună sancțiuni pentru că „pur și simplu nu vor o Rusie puternică și suverană” și a insistat că „operațiunea militară” din Ucraina va fi planificată, în ciuda faptului că avansul trupelor sale rămâne în mare parte blocat.

Putin le-a mai spus rușilor, în cuvinte care amintesc de discursurile președintelui ucrainean Volodimir Zelensky, că „luptăm pentru suveranitatea noastră și viitorul copiilor noștri”.

Citește și: Klaus Iohannis, despre presiunea războiului din Ucraina asupra României: „Din păcate, valorile noastre sunt în aceste zile sub asediu”

Volodimir Zelenski, vizită într-un spital cu militari răniți. Ce le-a transmis președintele Ucrainei

Iubita lui Vladimir Putin, afectată de sancțiunile aplicate de SUA în contextul războiului din Ucraina

Soldat rus, capturat de ucraineni: „Trebuie să oprim războiul, tovarășe președinte. Mi-e foarte rușine de mine și de tine, tovarășe președinte”

Avertisment la adresa rușilor pro-occidentali

Totodată, Vladimir Putin a afirmat că Occidentul i-ar folosi pe „cei care își câștigă banii aici, dar trăiesc acolo” ca „a cincea coloană” (n.r – simpatizanţii inamicului) menită să divizeze societatea rusă.

Occidentul va încerca să se bazeze pe aşa-zisa coloană a cincea, pe trădătorii naţionali, pe cei care câştigă bani aici, cu noi, dar locuiesc acolo. Şi când spun trăiesc acolo, nu mă refer în sensul geografic al cuvântului, ci la mentalitatea lor, la conştiinţa lor sclavă, a spus Putin.

Nu îi condamn deloc pe cei care au o vilă în Miami sau pe Riviera Franceză, care nu se pot lipsi de foie gras, stridii sau așa-zisele libertăți de gen. Dar nu asta este absolut problema. Și, repet, în faptul că mulți dintre acești oameni, prin însăși natura lor, sunt localizați mental exact acolo, și nu aici, cu oamenii noștri, nu cu Rusia.

Și acesta este, în opinia lor, un semn de apartenență la o castă superioară, la o rasă superioară.
Astfel de oameni își pot vinde propria mamă, atâta timp cât li se permite să stea pe holul acestei cele mai înalte caste. Și vor să fie ca ea, imitând-o în toate felurile posibile, a mai declarat acesta.

Acesta a lansat și o amenințare la adresa celor pe care îi consideră trădători.

Orice popor, și în special poporul rus, este în stare să distingă adevărații patrioți de scursuri și de trădători și să-i scuipe pe aceștia din urmă ca pe o muscă care din greșeală a aterizat în gura lui.

Sunt convins că această purificare naturală și necesară a societății nu va face decât să ne întărească țara noastră, solidaritatea noastră, coeziunea noastră și capacitatea de a face față oricărei provocări, a concluzionat Vladimir Putin, potrivit g4media.ro.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!