(P) Alimentația perfectă pentru pisica ta. Calitatea contează

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 22 aprilie 2021, 13:53

Pandemia a transformat 2020, fără doar și poate, în anul animalelor de companie. Zecile de ore petrecute cu acestea ne-au apropiat mai mult, făcându-ne să fim și mai atenți la îngrijirea și nutriția lor.

Răsplătește atașamentul pisicii tale cu o hrană pe gustul ei, echilibrată, bogată în ingrediente naturale și proteine de origine animală. Nutriționiștii PERFECT FIT™ recomandă porțiile de hrană uscată din gama Natural Vitality, pentru susținerea vitalității naturale a pisicilor adulte, o inimă sănătoasă, mușchi puternici și o vedere mai bună.

O soluție practică 

Orele în șir petrecute în fața calculatorului, ședințele prea lungi sau poate chiar plecarea ta de acasă te pot face uneori să omiți să lași mâncare în bolul pisicii tale, așa că poți să te bazezi pe un duo practic, de succes, pe care poate l-ai și intuit deja: hrana uscată Natural Vitality Dry + un dispenser automat care să dozeze porțiile stabilite în programul zilnic. 

Oferă-i un regim alimentar variat și optează pentru cele două noi sortimente cu somon & pește cu carne albă și pui & curcan (disponibile în pachete de câte 650 g fiecare). Nutriționiștii ne asigură că hrana are gustul pe care pisicile îl adoră, grație conținutului de 25% obținut din carne proaspătă de pui sau pește. Și încă ceva! Mai mult de 70% din totalul proteinelor acestor sortimente sunt de origine animală, o sursă importantă de vitalitate pentru pisica ta.

INFO: 58% dintre clienți consideră că 70% de proteine de origine animală este cea mai importantă veste.

PERFECT FIT™ Total 5, o formulă unică cu cinci beneficii esențiale

Dezvoltată împreună cu veterinarii și nutriționiștii de la Centrul WALTHAM pentru Alimentația Animalelor de Companie, PERFECT FIT™ îmbină cinci beneficii în formula sa unică, răspunzând celor mai frecvente nevoi de sănătate ale pisicilor. Textura crocantă ajută la îndepărtarea plăcii dentare, pentru dinți și gingii sănătoase.

1) Barieră unică și naturală de protecție a organismului – asigurată de conținutul sporit de taurină, vitamina E și C, antioxidanți care ajută la rezistență, dar și un conținut echilibrat de vitamine B extrase din drojdie, care ajută la păstrarea vitalității zi de zi.

2) Sănătatea tractului urinar – o formulă cu minerale echilibrate ajută la menținerea sănătoasă a tractului urinar inferior.

3) Digestie echilibrată – susținută de conținutul de orez și proteine de înaltă calitate, ușor de digerat.

4) Piele fermă și blană strălucitoare – cu ajutorul biotinei, al vitaminelor B, al zincului și uleiului de floarea-soarelui, o sursă naturală de acizi grași Omega-6.

5) Menținerea unei greutăți corporale corespunzătoare – oferită de combinația de L-carnitină, un nivel ridicat de proteine și o rezervă ideală de energie care ajută la o gestionare optimă a greutății și sănătății organismului.

(P) Alimentația perfectă pentru pisica ta. Calitatea contează

Produsele Natural Vitality respectă normele de sustenabilitate a mediului. Deșeurile generate în timpul producției sunt refolosite, reciclate sau transformate în compost. 

Cele două noi sortimente sunt disponibile acum în magazine fizice sau online. Află mai multe detalii utile despre îngrijirea pisicii tale și hrană potrivită accesând www.perfectfit.ro

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!