O influenceriță, de 24 de ani, și-a pus capăt zilelor

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 10 iunie 2021, 17:15

O influenceriță, în vârstă de 24 de ani, și-a pus capăt zilelor miercuri, 9 iunie. Tânăra, cunoscută în mediul onine sub numele de @nicuseaa, era din Chișinău. Femeia s-a aruncat de la etajul blocului în care locuia.

Citeşte şi: Kristina Zhuravleva, o influenceriță de succes din Rusia, a fost găsită moartă la marginea unui drum

Influencerița lăsase un bilet de adio înainte de a se sinucide și postate pe pagina ei de Instagram o fotografie cu fundal negru, în dreptul căreia scrisese cuvântul “Sfârșit” în limba rusă.  Internauții au fost șocați de dispariția fulgerătoare a fetei și i-au lăsat în dreptul postării o mulțime de mesaje de condoleanțe pentru familia ei.

 

Autoritățile investighează acum circumstanțele morții tinerei.

„La fața locului s-a deplasat grupa operativă, fiind solicitat și medicul legist. Ajunși la locul faptei, polițiștii au depistat în curtea blocului cadavrul unei tinere care, după cum s-a stabilit, era în vârstă de 24 de ani, iar la examinarea de către medicul legist, urme de moarte violentă nu au fost depistate, decât cele caracteristice căderii de la înălțime. În cadrul documentarii la fața locului, polițiștii au stabilit că tânăra s-a aruncat în gol. Aceasta locuia împreuna cu prietenul ei, iar în momentul tragediei era singură acasă”, a transmis serviciul de presă al poliției, potrivit realitatea.net.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!