Masacrul din Texas. Mărturia unui elev care a supraviețuit atacului

De Unica.ro, pe

Un elev care a supraviețuit atacului de la școala Uvalde din Texas a povestit ce a zis agresorul înainte de a deschide focul.

Un elev de clasa IV-a, care a fost martor la mascarul ce a avut loc la școala primară Robb din Uvalde, Texas, a dezvăluit ce a spus agresorul înainte să-i împuște pe copii și pe cele două profesoare.

Băiatul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a vrut să împărtășească lumii ce s-a întâmplat în timpul atacului. Acesta, împreună cu alți colegi, se aflau într-o despărțită de o ușă de cea în care a avut loc masacrul.

Citește și: Julia Roberts, siluetă de invidiat la 54 de ani, în costum de baie

Actrița Chrissy Metz a slăbit 45 de kilograme în cinci luni: „Vreau să am un corp sănătos!”

Ileana Badiu a pierdut 8 sarcini înainte să devină mamă

Cea mai nereușită ținută de la Festivalul de la Cannes 2022

El a povestit că agresorul, identificat ca fiind un tânăr de 18 ani pe nume Salvador Ramos, s-a baricadat în clasă cu o pușcă automată. Înainte de a deschide focul, acesta „s-a ghemuit puțin și a spus: «Este timpul să muriți»”, a mărturisit elevul, potrivit Libertatea.

Când au auzit împușcături, el și alți patru colegi s-au ascuns sub o masă acoperită de o față de masă.

În urma atacului au murit 19 copii și 2 profesoare. Înainte de a merge la școală, Ramos și-a executat și bunica. Nu se știe încă motivul pentru care tânărul a recurs la un asemenea gest.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!