Diana Șoșoacă, detalii din viața intimă. Cum a cucerit-o soțul ei. „E cea mai mare iubire a vieții mele!”

De Unica.ro, pe

Diana Șoșoacă (46 de ani) a dezvăluit în cadrul emisiuni “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, o serie de amănunte legate viața sa personală. Fosta senatoare a spus, mai în glumă, mai în serios, că este genul de soție pe care orice bărbat și l-ar dori pentru că este mereu plecată de acasă.

Silvestru Șoșoacă, soțul Dianei, se lucrează într-o firmă în domeniul consultanței pentru afaceri. Diana Șoșoacă a mai trecut prin două căsătorii până să-l cunoască pe Silviu, cum îi spune ea soțului.

Fosta senatoare a povestit cum și-a cunoscut actualul partener de viață.

Cred că toți bărbații și-ar dori o soție ca mine pentru că nu prea stau pe acasă și ar sta foarte liniștiți, numai că văd că Silviu o caută cu lumânarea, stă pe lângă mine. Da, este cea mai mare iubire a vieții mele, prietenii noștri spun că noi avem cel mai frumos copil de crescut: România.

Ne-am cunoscut exact într-o luptă d-asta pentru România, pentru apărarea a tot ceea ce a mai rămas românesc. I-au închis vreo 3-4 site-uri în care vorbea despre lupta pentru recucerirea suveranității României, mai avem totuși o șansă – a spus Diana Șoșoacă la Kanal D.

Citeşte şi: Monica Pop le recomandă soților Buhnici un consult oftalmologic urgent. „S-or fi văzând frumoși?”

Citeşte şi: Nadine, indignată că Marina Almășan i-a luat apărarea lui George Buhnici. „M-a lăsat mută!”

Citeşte şi: Diana Șoșoacă, amendă uriaşă pentru declarațiile făcute la adresa lui Raed Arafat

Citeşte şi: Dan Bittman s-a declarat un mare fan Șoșoacă: „Dacă erau mai muți ca ea, eram Suedia, nu România „

Șoșoacă a adăugat că gătește foarte rar și acasă este liniștită, exact opusul a Dianei Șoșoacă pe care o știm cu toții din aparițiile publice:

Pe vremuri mai și găteam, acum, când gătesc e sărbătoare. Deschide o șampanie că a gătit nevasta, ce să spun.

Sunt liniștită, vorbește el acasă, ca eu să pot să compensez în public. Inteligența, sclipirea, impetuozitatea, curajul de a spune lucrurilor pe nume, verticalitatea și foarte multe cunoștințe de istorie. M-a cucerit cu inteligența, evident. Nu mai avem 15 ani să ne cucerim cu frumusețea. Frumusețea este interioară, mentală.

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!