Monica Pop le recomandă soților Buhnici un consult oftalmologic urgent. „S-or fi văzând frumoși?”

De Unica.ro, pe

De mai bine de o săptămână, fostul prezentator de televiziune George Buhnici și soția lui, Lorena, sunt în atenția publicului după criticile făcute la adresa femeilor cu celulită și vergeturi.

Vloggerul a participat la festivalul Neversea, din Constanța, și a declarat într-o intervenție în emisiunea Xtra Night Show, moderată de Dan Capatos, că este sătul să vadă pe plajă fete și femei care nu-și îngrijesc trupurile.

Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine.

Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală (…) Putem fi de acord că e normal să ne uităm la țâ*e și la bu*i? Aia vreau să văd la mare! Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?” – spus Buhnici.

Citeşte şi: Nadine, indignată că Marina Almășan i-a luat apărarea lui George Buhnici. „M-a lăsat mută!”

Citeşte şi: Bianca Drăgușanu, mesaj pentru femeile cu celulită, după declarațiile scandaloase ale lui Buhnici

Citeşte şi: Iulia Albu: „George Buhnici, ești mândru că faci dragoste cu o femeie care arată ca o minoră?”

Citeşte şi: Adda, mesaj tranșant după declarațiile lui George Buhnici. „Suntem putrezi! Ne țin balamalele să nu ne mai edităm?”

Delcarațiile sale jignitoare au stârnit un val de critici din partea multor persoane publice. Medicul oftalmolog Monica Pop și-a spus și ea punctul de vedere cu privire la acest subiect. Monica Pop a transmis un mesaj, pe pagina sa de Facebook, prin care dezaprobă atitudinea soților Buhnici. Medicul spune că George și Lorena au nevoie de un consult oftalmologic urgent, deoarece ei nu-și pot vedea propriile defecte.

Familia Buhnici, examen oftalmologic urgent! Nu pot crede că „dl” Buhnici se crede un bărbat frumos! Sunt 2 oameni cu fețe în niciun caz frumoase, dimpotrivă, pentru asta am recomandat examenul oftalmologic! Atât pentru absența autoaprecierii reale, dar și pentru ridurile perioculare după cum par în poză! Incalificabil ce-au putut spune… tocmai un om ca el… și ca ea!…

Oglindă or fi având? S-or fi văzând frumoși?! Iar acum, după ce-au putut emana, și dacă erau frumoși, tot mapamondul i-ar fi văzut mult mai urâți decât sunt în realitate! Mai ales la suflet! – a fost mesajul Monicăi Pop, pe pagina de Facebook.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!