Nadine, indignată că Marina Almășan i-a luat apărarea lui George Buhnici. „M-a lăsat mută!”

De Unica.ro, pe

Decizia Marinei Almășan de a-i lua apărarea lui George Buhnici în derapajul pe care l-a avut a înfuriat-o pe Nadine. Vedeta a postat pe rețelele sociale un mesaj prin care își exprimă dezamăgirea față de cele spuse de fosta soție a regretatului Victor Socaciu.

(…) Mă mai surprind și eu, deseori, privind la câte-o supraponderală al cărei număr de kilograme este invers proporțional cu cel al complexelor, cum își unduiește dramatic depozitele de grăsime din șoldurile care îi deformează colanții.  (…)

(M-am “expus” mereu cu zgârcenie în public, considerând ( la fel ca și Buhnici, constat!) că lumea vine la mare ca să se bucure de frumos. Nu de revărsări de slană și de acumulări de celulită – a scris Marina Almășan, pe blogul său. 

Nadine s-a declarat consternată de articolul Marinei și spune că cele exprimate de ea pot avea o influență negative în rândul multor oameni.

Buhnici m-a înfuriat, însă postarea Marinei Almășan m-a lăsat mută și cu durere de stomac. Este important de știut că tulburările alimentare, depresiile, suicidul la adolescenți, la tineri, vin și din astfel de mesaje publice de la persoane care se bucură de popularitate – ele validând nesiguranțele/îndoielile lor – o spun studiile, nu eu. Rata mortalității în aceste cazuri este sfâșietor de mare, și de aceea trebuie să echilibrăm mesajele acestor oameni, să luăm atitudine, așa cum văd că deja se întâmplă.

Citeşte şi: Brad Pitt, apariție frapantă, în fustă, la premiera noului său film, „Bullet Train”

Citeşte şi: Victoria Răileanu și-a refăcut viața după divorțul de Conrad Mericoffer. Cu cine se iubește actrița

Citeşte şi: Câți bani trebuie să primească Anamaria Prodan de la Laurențiu Reghecampf. „Să nu creadă că nu va plăti!”

Citeşte şi: Ce a pățit Lili Sandu în vacanța din Grecia. „Doamne, am crezut că murim! Nu mai repetăm experiența”

Mult rău faceți cu asemenea mesaje! Cuvintele voastre (Almășan & Buhnici) sunt ca o armă folosită împotriva celor tineri, care au nevoie să știe, DE FAPT, că noi ăștia mai „bătrâni” ne zbatem să construim pentru ei, și pentru noi, o lume mai sigură, în care avem toți loc, indiferent de cum arătăm, fie în online, fie în viața de zi cu zi. O lume in care sunt acceptați și respectați pentru cine sunt ei ca oameni, nicidecum pentru cum arată. Scopul este ca tinerii să se concentreze să trăiască în echilibru, atât fizic, intelectual, cât și emoțional.

Eu nu v-aș citi, și nici n-aș reacționa, dar mă înspăimântă gândul că văd gunoi printre flori și nu fac efortul să-l arunc la coș. Mă refer la părerile voastre, nu la voi ca oameni. Am învăț sa fac diferența între om și comportamentul său – a transmis Nadine, în online.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!