Ce a pățit Lili Sandu în vacanța din Grecia. „Doamne, am crezut că murim! Nu mai repetăm experiența”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 22 iulie 2022, 15:52

Lili Sandu (43 de ani) a avut parte de o experiență nefericită în Grecia. Vedeta a plecat cu familia într-o vacanță în Grecia și a povestit în mediul online că a trecut prin clipe de coșmar în momentul în care a luat feribotul pentru a ajunge în Atena. Actrița a spus că întreaga experiență a fost traumatizantă atât pentru ea și soțul ei, Silviu Țolu (30 de ani), dar mai ales pentru fiul lor, micuțul Thomas Joy (1 an și jumătate). Lili a precizat că băiețelului I s-a făcut rău pe feribot.

Doamne, azi a fost o aventură „aventuroasă”, cum îmi place mie să-i zic. Am avut parte de o întâmplare neplăcută. Am crezut că o să fie ceva foarte frumos, dar a fost un coșmar. Venirea cu feribotul către Atena. Deci nu cred că am făcut atât de multe rugăciuni în ultimul an. Am crezut că murim. Nu vreți să știți prin ce am trecut. Am făcut și un atac de panică.

Chiar ne-am speriat foarte tare, lui Thomas i-a fost foarte rău. Valurile erau extrem de mari. Ne-am speriat foarte tare, nu o să mai repet experiența asta. (…) Bine că am ajuns cu bine, abia aștept să ajungem acasă, foarte frumos în Atena, dar tot mai bine e în București. (…) a dezvăluit Lili Sandu pe pagina ei de Instagram.

Lili Sandu, despre cum s-a schimbat viața ei de când a devenit mamă

Lili și Silviu Țolu au o relație din 2015. După venirea pe lume a micuțului Thomas, viața cuplului s-a schimbat radical și toată atenția celor doi s-a focalizat asupra băiețelului.

Când vine copilul, relația de cuplu practic nu mai există, e absentă, copilul e pe primul loc. Tu, ca femeie, te duci în jos. Aștepți ca lucrurile să revină la normal. Ești atât de obosită și nu ai timp, copilul tot cu tine vrea să stea. Am declarat că mă spălam la două săptămâni pe păr, efectiv uitam. Nu mai eram noi, clar, ca și cuplu. Nu mai eram noi, nebuni, cum ne știam. Schimbările s-au produs.

Citeşte şi: Gabriela Cristea și-a făcut o nouă intervenție estetică. „E singurul loc care îmi dă bătăi de cap!”

Citeşte şi: Brad Pitt, apariție frapantă, în fustă, la premiera noului său film, „Bullet Train”

Citeşte şi: Victoria Răileanu și-a refăcut viața după divorțul de Conrad Mericoffer. Cu cine se iubește actrița

Citeşte şi: Bianca Drăgușanu, mesaj pentru femeile cu celulită, după declarațiile scandaloase ale lui Buhnici

(…) După naștere, mă uitam în oglindă și nu mai vedeam nimic, o femeie încercănată. Nu simțeam, nu aveam necesitatea, dorința, să mă exprim în intimitate. Asta se reglează în timp, ajungi să te obișnuiești cu statutul de mamă. Am revenit la normal cu ajutorul familiei, al lui Silviu, al mamei – mărturisea Lili Sandu, în urmă cu câteva luni, în emisiunea “La Măruță”.

Foto – Facebook

Ce a pățit Lili Sandu în vacanța din Grecia. "Doamne, am crezut că murim! Nu mai repetăm experiența"
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!