Cum arată actrița Vera Fischer din ”Clona” la 66 de ani

De Unica.ro pe
Românii o cunosc pe Vera Fischer din telenovela ”Clona”, unde a jucat rolul lui Yvette, însă puțini știu că ea este unul din sex simbolurile Braziliei, chiar și astăzi, la vârsta a treia.

Vera Fischer a fost Miss Brazilia

Născută în 1951, Vera Fisher a câștigat titlul de Miss Brazilia în 1969. În același an, a participat, din partea Braziliei, la Miss Universe unde a fost finalistă. De aici, cariera ei a explodat pur și simplu, Vera având mai multe apariții extrem de sexy în reviste pentru bărbați de tip Playboy, urmate de roluri în multe filme și seriale. Contrar așteptărilor, s-a dovedit o actriță foarte bună, iar talentul i-a adus mai multe premii de profil.

Cum arată astăzi Mel și Lucas din ”Clona”. În realitate sunt iubiți

Chiar dacă joacă în filme și seriale din 1977, rolul care a făcut-o cunoscută la nivel mondial este cel din ”Clona”. Vera Fischer avea atunci 50 de ani, dar toată lumea și-a putut da seama că a fost o mare frumusețe la vremea ei. De altfel, ea a pozat goală chiar în ianuarie 2000, la 49 de ani.

Cum arată actrița Vera Fischer din ”Clona” la 66 de ani

Vera Fischer a iubit un alt actor din ”Clona”

Înainte să lucreze împreună pe platourile de filmare ale telenovelei ”Clona”, Vera l-a cunoscut pe Perry Salles, un actor cu 12 ani mai în vârstă decât ea, iar în 1979 s-a născut fiica lor, Rafaela. Întâmplător, Vera și Perry au fost colegi în ”Clona”, unde el a jucat rolul lui Mustafa, batranul unchi al lui Jade. Din păcate, Perry Sales a murit în 2009, la 70 de ani. În acel moment, era deja despărțit de Vera Fischer.

Cum arată Jade din ”Clona” la 38 de ani

vera fischer in 2018 pe plaja

A doua relație importantă a actriței a fost cu Felipe Camargo, un alt actor brazilian căruia i-a dăruit un băiat, Gabriel, născut în 1993. Din păcate, nici această relație nu a durat, iar Vera și Felipe s-au despărțit în 1995. Doi ani mai târziu, Vera a pierdut custodia fiului ei din cauza problemelor cu alcoolul și drogurile. Din fericire, ea și-a revenit complet.

Vera Fischer în 2018

Chiar dacă și-a continuat cariera în film și televiziune, Vera Fischer s-a lansat și în lumea modei, ca designer de haine și bijuterii. Deși împlinește 67 de ani, este încă activă, joacă în seriale și postează adesea pe Instagram poze care îi uimesc pe fanii ei. Vera are o siluetă de invidiat și un chip lipsit de riduri.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro