Cum a descoperit un bărbat că are o tumoare pe creier

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 23 martie 2022, 15:49

Un bărbat din Marea Britanie a povestit cum a descoperit că are o tumoare pe creier de mărimea unei mandarine, după ce s-a trezit într-o dimineață cu o durere puternică de cap, ca și cum ar fi fost mahmur.

Richard Walker, din Kidderminster, spune că prima oară a avut dureri puternice de cap în luna septembrie a anului trecut, dureri asemănătoare cu cele apărute la mahmureală. La foarte scurt timp, medicii au descoperit că Walker are o tumoare pe creier.

Chiar în ziua în care a împlinit 51 de ani, în ajunul Anului Nou, Walker a fost diagnosticat cu glioblastom multiform (GBM) în stadiul 4.

Bărbatul este căsătorit și tată a doi copii, unul în vârstă de 8 ani și altul de 16, iar familia a avut un șoc la aflarea veștii.

M-am trezit buimac, ca și când eram mahmur, dar nu era cazul. Vedeam puncte roșii și verzi în colțul ochiului drept și mi-am amintit că cineva îmi povestise că a pățit ceva similar chiar înainte să facă un atac cerebral. Am crezut că voi păți și eu asta – a povestit Richard, potrivit The Mirror.

Citeşte şi: Doi suceveni s-au dus în Kiev să se convingă că războiul e real. Ce li s-a întâmplat când au ajuns acolo

Simptomele s-au agravat și într-o zi, în timp ce se afla la volan, și-a pierdut vederea periferică și era cât pe ce să facă un accident. La momemtul respectiv a reușit să evite o tragedie pe șosea și s-a dus să ceară ajutorul trecătorilor pentru a-și anunța soția. Așa a ajuns la doctor și a aflat de cruntul verdict. După investigații amănunțite, medicii au stabilit că tumoarea era de mărimea unei mandarine și nu putea fi operată, așa că l-au supus pe Richard unui tratament de radioterapie care a durat șase luni.

Bărbatul a trecut cu bine peste boală și a deschis o strângere de fonduri pentru a veni în ajutorul celor care trec prin ce a trecut el. În plus, el a împărtășit în mediul online experiența lui cu tumarea, pentru a fi de folos și altor persoane care au această problemă.

Mă simt extrem de norocos când mă trezesc dimineața. Am decis să-mi povestesc călătoria împotriva cancerului pe Instagram ca o modalitate de a-mi descărca gândurile și ca un loc pe care oamenii să-l vadă singuri. Sunt mulți oameni care mă întreabă cum mă simt, cum sunt acum și asta este un mod ușor de a răspunde – a mai spus Richard.

Foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!