Ce ar plănui să facă Putin cu trupurile soldaților ruși care au murit în Ucraina

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 02 martie 2022, 14:29

Mai multe publicații internaționale susțin ideea că Putin urmează să trimită în Ucraina, sau ar fi trimis deja, un crematoriu mobil. Ben Wallace, secretarul britanic al apărării, a dat de înțeles că acest detaliu ar face parte dintr-un plan secret al lui Vladimir Putin.

Armata rusă deține cel puțin un crematoriu mobil, un incinerator imens montat pe un vehicul, pe care urmează să-l trimită, sau l-a trimis deja, în Ucraina, fapt calificat de secretarul britanic al Apărării drept „înfricoșător”, a dezvăluit The Telegraph, citat de g4media.ro

„Dacă aș fi soldat și aș afla că generalii mei au atât de puțină încredere în mine încât mă urmăresc pe câmpul de luptă cu un crematoriu mobil, sau dacă aș fi mama sau tatăl unui fiu, potențial trimis într-o zonă de luptă, aș fi profund, profund îngrijorat”, a mai spus secretarul britanic, conform DailyMail.

Citește și – Ce spunea Carla’s Dreams despre Volodimir Zelenski, imediat după ce fusese ales Președintele Ucrainei

Citește și – Hackerii Anonymous i-au declarat „război cibernetic” lui Putin. A fost înființată „Armata IT a Ucrainei”

Citește și – Misterul literei „Z” de pe mașinile de război și blindatele rusești. Ce ar simboliza, de fapt

Citește și – „Diavolul chiar se îmbracă de la Prada”. Liderul cecenilor, Ramzan Kadîrov, e pregătit de război în ghete de lux

Ministerul Apărării din Marea Britanie a publicat imagini mai vechi ale unui crematoriu mobil, montat pe vehicul rusesc. Conform g4media.ro, vehicului ar fi fost văzut deja în urma forțelor ruse și este de așteptat să ajungă în Ucraina, în cazul în care nu a ajuns deja. Secretarul britanic al apărării a dat de înțeles că, astfel, Putin ar putea ascunde numărul real de morți din armata sa, deoarece ar arde trupurile soldaților pe loc.

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!