Ce spunea Carla’s Dreams despre Volodimir Zelenski, imediat după ce fusese ales Președintele Ucrainei

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 02 martie 2022, 18:06

Într-o înregistrare din 6 mai 2019, solistul Carla’s Dreams vorbea despre proaspătul Președinte al Ucrainei, Volodimir Zelenski. Invitat la Europa FM, Carla’s Dreams i-a făcut un scurt portret lui Zelenski, în contextul în care, la acea vreme, toată lumea era uimită de faptul că un actor, un comediant, câștigase președinția Ucrainei.

CONȚINUT VIDEO UNICA

“El nu este comediant, nu-l mai numiți așa și terminați să propagați ideea asta că un comediant a devenit Președinte. Nu. El este jurist ca și formare, asta e unu. Doi, el este producător de film și de conținut video. El a făcut timp de aproape 20 de ani, sau ultimii 10 cel puțin, revelioane, filme. El este și regizor, și scenarist, el este și scriitor, el este și actor, da, de comedie. El singur și-a creat compania. El este un manager foarte bun, hai să nu-l mai numim comediant și să-l numim Domnul Președinte. Nu e atât de simplu, el e un bărbat sofisticat, cu foarte multă ambiție și este un om cinstit”, declara, la acea vreme, Carla’s Dreams.

Citește și – Hackerii Anonymous i-au declarat „război cibernetic” lui Putin. A fost înființată „Armata IT a Ucrainei”

Citește și – „Diavolul chiar se îmbracă de la Prada”. Liderul cecenilor, Ramzan Kadîrov, e pregătit de război în ghete de lux

Citește și – Misterul literei „Z” de pe mașinile de război și blindatele rusești. Ce ar simboliza, de fapt

Citește și – Vladimir Putin i-a spus lui Emmanuel Macron ce vrea în schimbul opririi invaziei din Ucraina

Pe 24 februarie 2022, Ucraina a fost invadată de Rusia. Președintele Ucrainean, Volodimir Zelenski, a devenit un adevărat simbol al păcii în acest context, apreciat de milioane de oameni din toată lumea. Cele mai importante state ale lumii i-au oferit ajutorul atât lui, cât și ucrainenilor. Pe Twitter există deja și propuneri conform cărora Zelenski ar trebui să câștige anul acesta Premiul Nobel pentru Pace.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!