Dee Dee de la Insula Iubirii și-a schimbat radical look-ul! Vezi cum arată acum

De Unica.ro pe 11 ianuarie 2018
Dee Dee, una dintre cele mai controversate concurente de la "Insula Iubirii", e de nerecunoscut! Tânăra și-a schimbat radical look-ul după participarea la emisiune. Vezi cum arată acum!

După ce a șocat o țară întreagă cu comportamentul și cu limbajul ei de la TV, Dee Dee – Diana Alprin pe numele ei adevărat – a declarat că nu și-ar mai dori niciodată să treacă printr-o experiență asemănătoare. Întrebată apoi dacă ar participa din nou la emisiune, dar în rol de ispită, roșcata a mărturisit că ar putea lua asta în considerare, în cazul în care ar primi un onorariu generos. “Depinde despre ce sumă vorbim. Dacă îmi dai 5000 euro… minim! Poate”.

Citește șiCe a răspuns Dee Dee când a fost întrebată dacă ar vrea să participe ca ispită, în următorul sezon “Insula Iubirii”

După un sezon în care s-a remarcat prin limbajul agresiv și explicit și printr-un scandal cauzat de consumul excesiv de alcool, combinat cu antidepresive, care a dus la final și la un grav accident, Dee Dee a fost totuși iertată de partenerul ei de cuplu, Robert, în ciuda faptului că roșcata a flirtat mult cu băieții de pe insula ei.

Dee Dee și Robert continuă să fie împreună și azi, singura schimbare majoră din viața lor fiind schimbarea de look a tinerei. Diana nu mai arată deloc așa cum o știam noi de la TV, ea renunțând între timp la buclele roșcate.

Cum arată acum Dee Dee de la Insula Iubirii, la un an de la întoarcerea din Thailanda

Când a participat la „Insula Iubirii”, în 2017, Dee Dee avea părul lung, roșcat și ondulat. După emisiune, ea a renunțat la bucle și s-a vopsit blondă.

Zilele trecute, la începutul anului, ea a postat o poza pe Facebook în care apare cu părul roz. Dacă nu am fi știut că este vorba despre ea, probabil că nici nu am fi recunoscut-o. Iată cum arată Dee Dee acum!

Foto – Antena1, Facebook

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional