David Copperfield, număr de iluzionism sfârșit tragic

David Copperfield ar putea fi obligat să-și dezvăluie o parte dintre trucurile de magie după ce a fost dat în judecată de către un spectator participant la show-urile sale.

David Copperfield este unul dintre cei mai mari magicieni ai lumii, însă de data aceasta se pare că unul dintre trucurile sale de iluzionism nu a funcționat conform standardelor și o persoană a rezultat rănită. Este vorba despre britanicul Gavin Cox, în vârstă de 57, care se afla în public la show-ul său din Las Vegas în anul 2013. Acesta a fost ales de magician pentru a urca pe scenă și a-l face să dispară. Bucuria de a se afla alături de idolul său, însă, s-a transformat într-o tragedie. Asistenta magicianului l-a împins pe acesta printr-un tunel secret și l-a grăbit atât de tare încât Gavin s-a împiedicat, a căzut și s-a lovit puternic la cap, suferind o leziune cerebrală.

„Oamenii l-au avertizat că sunt rănit. El m-a privit şi a plecat. Nu s-a arătat deloc preocupat de starea mea. Mi-a dat viaţa peste cap. Acum am migrene des şi nu mai pot memora lucruri. Mi-a afectat grav memoria acest incident” – a dezvăluit Gavin Cox. Profund dezamăgit de David Copperfield, acesta i-a intentat proces, iar acum marele iluzionist este așteptat să depună mărturie. În urma incidentului, Gavin Cox a suferit două operații, atât la gât, cât și la umăr.

În urmă cu câteva luni, David Copperfield a fost acuzat de abuz sexual de către un fost model pe nume Brittany Lewis. Evenimentul s-ar fi petrecut în 1988, pe când victima avea doar 17 ani. Aceasta a declarat că după un spectacol, iluzionistul i-a pus ceva în pahar și a adormit-o: „Îmi amintesc că mi-au fost îndepărtate hainele. Îmi săruta faţa iar apoi, când a început să coboare cu săruturile pe trupul meu, am leşinat”, – povestea Brittany Lewis. Aceasta susţine că în dimineaţa următoare Copperfield i-a spus că „nu s-a întâmplat nimic”, pentru că era minoră. În anul 2007, David Copperfield a mai fost acuzat de viol, însă s-a demonstrat nevinovăția sa.

Citește și – Sfâșietor! Care au fost ultimele cuvinte ale nepoatei lui Morgan Freeman înainte de a fi ucisă

Citește și – Este oficial! Ea este noua iubită a lui Brad Pitt

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Eva.ro
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: