Cum s-a deghizat Thalia de Halloween. Incredibil cum arata la 46 de ani!

Thalia surprinde cu fiecare apariție, indiferent că este pe covorul roșu sau pe rețelele de socializare, și pare a fi descoperit secretul tinereții fără bătrânețe. Dacă nu ai ști că are 46 de ani ai putea fi ușor păcălită să-i dai jumătate din vârsta. 

Regina telenovelelor și una dintre cele mai iubite artiste de peste Ocean, Thalia, nu a lăsat să treacă neobservată sărbătoarea de Halloween. Actrița s-a deghizat in Wonder Woman și, pe bună dreptate, și-a ales cel mai reprezentativ costum având în vedere ce siluetă are. Cu o perucă brunetă, care-i evidenția întocmai trăsăturile, fără, însă, a o îmbătrâni deloc, Thalia a reușit să strângă imediat câteva zeci de mii de aprecieri, semn ca oamenii o iubesc și o urmăresc.

Thalia

Thalia, pe numele său complet Thalia Ariadna Sodi Miranda, a cucerit România in anii ‘90 cu celebrele sale roluri din telenovelele “Marimar”, “Sărmana Maria”, “Maria Mercedes” și “Rosalinda” și a făcut furori cu piesa “Amor a la Mexicana”, care a devenit cea mai dansată melodie a vremurilor de atunci.

Thalia

Thalia este căsătorită cu impresarul Tommy Mottola, fostul soț al lui Maryah Carey și cel care a deținut casa de discuri Sony Music, și au împreună doi copii, o fetiță pe nume Sabrina Sakaë (8 ani) și un băiețel pe nume Matthew Alejandro (4 ani).

Citește și – Thalia şi-a scos două coaste pentru a arăta mai bine? Vezi imaginile care au dezgustat o lume întreagă

Citește și – Dieta Thaliei pentru o talie de viespe

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete
Vă recomandăm: