Cum îți dai seama că telefonul tău este ascultat

„Cum aflu dacă telefonul meu este ascultat?”. Este întrebarea pe care tot mai mulți oameni doresc să găsească răspunsul. Dacă bănuiești că ai telefonul interceptat, află că există câteva trucuri simple prin care îți poți da seama de acest lucru:

Citește și – A apărut un gadget care îți arată nivelul de vitamine din corp

Descărcarea rapidă a bateriei

Dacă telefonul trebuie reîncărcat mai des decât de obicei, este posibil ca telefonul tău să fie interceptat. Cauza principală ar putea fi aplicațiile-spion, care folosesc intensiv energia acumulatorului.

Închiderea sau restartarea telefonului

Dacă telefonul tău se închide sau se repornește fără a fi atins, cauza ar putea fi o aplicație instalată recent. Orice aplicație care nu pare de încredere ar trebui dezinstalată. În cazul în care închiderile și restartările telefonului continuă, sunt șanse ca aparatul să fie interceptat.

Zgomote ciudate

Dacă în timpul converaţiilor auzi zgomote ciudate, foşnituri sau ecouri, este, de asemenea, foarte probabil ca telefonul să fie interceptat.

Deconectarea lentă

Un alt semn al posibilei interceptari este deconectarea prea lentă a telefonului mobil. Înainte ca dispozitivul să se închidă, el trebuie să oprească toate procesele care rulau în acel moment. În cazul în care telefonul este infectat cu o aplicație de spionaj, durata sa de deconectare va fi mai lungă.

Iluminatul nejustificat

Dacă ecranul telefonului tău iluminează fără vreun motiv anume, există posibilitatea ca acesta să fie interceptat.

Citește și – Care este semnificația cuvântului „Google”

Foto – 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment
Vă recomandăm: