Cum arată sora mai mică a lui Britney Spears. A devenit mamă pentru a doua oară

De Mădălina Manole pe 17 aprilie 2018
Jamie Lynn Spears, în vârstă de 27 de ani, îi seamănă incredibil de bine surorii sale mai mari Britney Spears, însă nu a reușit niciodată să atingă succesul de care artista s-a bucurat.

Jamie Lynn Spears este actriță și, cu toate că nu a stat în umbra lui Brtitney Spears, nici nu a reușit să o depășească, cel puțin nu până acum. Jamie s-a făcut remarcată cu precădere în filmele pentru copii, dar și datorită scandalului mediatic care s-a petrecut în urmă cu 11 ani, pe vremea când aceasta avea doar 16 ani și a rămas însărcinată. La vremea respectivă, sora lui Britney era pe culmile succesului cu rolul lui Zoey dintr-un serial pentru adolescenți, serial care făcea furori la un post de televiziune autohton, însă sarcina i-a tăiat din rădăcini elanul, iar celebritatea a rămas doar un vis neîndeplinit.

Jamie Lynn Spears - sora lui Britney Spears 2Jamie recunoaște că a trebuit să se îndepărteze de luminile reflectoarelor pentru a-și putea crește fetița, dar și pentru a scăpa de criticile, acuzele și înverșunarea cu care era judecată de oameni: „Aveam doar 16 ani, eram însărcinată și îmi doream să păstrez copilul și să devin mamă. Eram o mică stea, eram modelul multor tinere, și tocmai eu am făcut greșeala de a rămâne însărcinată. S-au spus multe lucruri oribile despre mine atunci. Acum, când mă uit înapoi, nu-mi vine să cred că am trecut prin asta. Eram copil și trebuia să ies din vizorul presei și al fanilor.” – a dezvăluit în urmă cu doi ani Jamie Lynn Spear pentru TLC.Jamie Spears -sora lui Britney Spears 1De asemenea, sora lui Britney Spears a punctat pentru revista Seventeen: Aveam nevoie să reflectez și să mă gândesc ce fel de viitor îmi doresc, cu atât mai mult cu cât aduceam pe lume o altă viață. Trebuia să învăț să devin femeia de care fiica mea avea nevoie. Trebuia să-i ofer un cămin.” Situația s-a suprapus cu perioada în care sora sa, Britney Spears, a fost internată în mai multe clinici de reabilitare ca urmare a consumului de droguri și și-a pierdut temporar custodia celor doi băieți, Sean și Jayden James, fapt ce a devastat complet familia Spears.

Britney Spears alaturi de sora sa, Jamie Spears , si de cei doi baieti ai sai

Britney Spears alături de cei doi băieți ai săi și sora sa, Jamie Spears 

Jamie Lynn Spears și-a dorit întotdeauna să fie mai mult decât sora lui Britney Spears care a rămas însărcinată la 16 ani, prin urmare în anul 2011 s-a mutat în Nashville și s-a orientat către muzica country. În anul 2014 s-a căsătorit cu actorul de dublaj, Jamie Watson, în vârstă de 36 de ani, iar luna aceasta cei doi au devenit părinții unui băiețel, pe nume Ivey Joan.Jamie Spears -sora lui Britney SpearsLa cei 27 de ani pe care-i are în prezent, Jamie locuiește în Louisiana împreună cu soțul său și cu fiica sa, Maddie, în vârstă de 10 ani. Nașterea celui de-al doilea copil a fost o binecuvântare pentru tânăra Spears, având în vedere că anul trecut fiica sa era să moară înecată după ce a căzut într-un lac și și-a pierdut suflul pentru câteva minute bune.

Citește și – Richard Gere se căsătorește la vârsta de 68 de ani. Viitoarea mireasă este cu 33 de ani mai tânără

Citește și – Ce metodă ingenioasă a folosit George Clooney pentru a-și cuceri soția

Sursă foto: Instagram

Povestea neștiută din viața Petrei Kvitova, cea care a detronat-o pe Simona Halep în clasamentul WTA

Povestea neștiută din viața Petrei Kvitova, cea care a detronat-o pe Simona Halep în clasamentul WTA