Video: Nicoleta Luciu prepară un mic dejun sănătos

De Unica.ro pe

Vezi ce mâncăruri au pregătit Nicoleta Luciu şi Iuliana Marciuc folosind ingrediente naturale şi sănătoase.
La provocarea Roxanei Iliescu, Nicoleta Luciu şi Iuliana Marciucau încercat să prepare un mic dejuc cât mai sănătos folosind ingrediete sănătoase şi naturale.
Nicoleta Luciu a format echipa cu o jurnalista si au pregatit impreuna un mic dejun sanatos format din cereale, goji, fulgi de ovaz, alune de padure, migdale si putin lapte de soia. „Obisnuiesc sa prepar celor 4 copii ai mei un  mic dejun cu produse naturale la care mai adaug iaurt si il las la macerat de seara pana a doua zi, dimineata, apoi le mixeaz si este gata„, a declarat Nicoleta Luciu
Iuliana Marciuc s-a bazat mai mult pe decorarea bolului format din cereale, multe fructe confiate si lapte de soia. Ea a declarat că în familia sa mâncarea este întotdeauna frumos decorată. De asemnenea, Iuliana a spus că băieţelul ei, David, nu mai mănâncă deloc carne şi îşi ia proteinele din ouă de prepeliţă, nuci şi seminţe.
La concurs a participat şi Raluca Moianu, care apregătit un mic dejun sănătos pentru balerine. „Fetita mea, Mara este balerina si mananca un astfel de mic dejun sanatos, cu produse naturale, in fiecare dimineata„, a declarat vedeta.
Vezi mai multe în clipul de mai jos!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro