Cine este Joanne, femeia din viaţa lui Lady Gaga?

Lady Gaga se revine pe piaţa muzicală cu cel de-al cincilea material, Joanne. Albumul include single-urile „Perfect Illusio“ şi „Million Reasons“, dar şi cea mai recentă piesă, „A-Yo“. „Joanne“, un album co-produs alături de Mark Ronson, cel responsabil şi pentru succesul lui Amy Winehouse, conţine şi o colaborare cu Florence Welch, de la Florence + The Machine, pe „Hey Girl“. (Foto: Northfoto)

„Joanne“ include 11 piese (14, în varianta deluxe) şi a fost denumit aşa ca un omagiu adus mătuşii artistei, şi, cumva, se îindepartează uşor de vizualurile ţipătoare ce au marcat piesele cântăreţei de până acum. În schimb, Lady Gaga optează de această dată pentru cântece pop cu influenţe country, ce reuşesc să scoată în evidenţă vocea extraordinară a artistei.

Despre „Joanne“, Lady Gaga a declarat că fiecare piesă de pe album este autobiografică. „Perfect Illusion“, primul single de pe noul material, reflectă perfect “cum te simţi când vrei să fii un om obişnuit şi, în acelaşi timp, un super-star. Îmi este foarte dificil să relaţionez cu oameni pe care nu-i cunosc pentru că, adesea, au senzaţia că au în faţa lor doar o imagine ce a devenit proprietatea întregii lumi, aşa că eu am devenit un fel de iluzie perfectă a ceea ce aşteaptă ei de la Lady Gaga“, declară cântăreaţa şi continuă:

„Pe albumul acesta, aş spune că sunt fata tatălui meu, fata mamei mele, sora surorii mele, nepoata celor două bunici ale mele, dar şi prietena prietenilor mei. Pe acest album mi-am închis ochii şi mi-am imaginat pentru cine aş vrea să-l scriu. M-am gândit la asta, i-am spus mereu lui Mark, atunci când eram în studio, că întotdeuna îmi apărea imaginea unei fete. M-a intrebat cine este, cum arată şi i-am povestit că era o fată cu părul negru, fără nicun fel de machiaj, purta bijuterii ce păreau că aparţin familiei, un inel de logodnă al bunicii sale. Ţinea un copil de mână şi un pahar de Pinot Grigio în cealaltă, un tricou simplu şi o pereche de blugi. Ceilalţi doi copii ai săi alergau pe lângă ea, nu avea soţ sau iubit, şi apărea la concertul meu, stătea într-un colţ, în depărtare. Şi, cumva, simt că ea ştie cum mă simt şi ce trăiesc, iar eu, la rândul meu, înţeleg tot ce i se întâmpla. După ce am povestit asta, am început să plâng şi mi-am dat seama că acea femeie sunt eu. Nu am încă trei copii, nici paharul de vin în mână, dar simt că, dacă nu aş fi cine sunt azi, poate că asta aş fi devenit“, se confesează Lady Gaga.

Citeşte şi –Andreea Berecleanu și Constantin Stan – Fotografii exclusive în Unica de noiembrie

Citeşte şi – Loredana, despre dragostea pierdută

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete
Vă recomandăm: