Care este sportul preferat al Prințului George

Cu toate că are doar patru ani, Prințul George are deja un sport preferat, după cum a dezvăluit mama lui, Kate Middleton.

Ducesa a aparticipat recent la o acțiune de promovare a tenisului în rândul copiilor, iar cu această ocazie a vorbit și despre interesul fiului ei pentru „sportul alb”.

Însărcinată cu al treilea copil, pe care îl așteaptă în aprilie 2018, Kate le-a spus jurnaliștilor că George lovește mingea și că deocamdată nu este o activitate pe care să o ia în serios. Ea a vorbit, de asemenea, în cadrul evenimentului și cu antrenorul Sam Richordson, căruia i-a cerut sfatul despre cum să dezvolte pasiunea lui George pentru tenis.

Kate Middleton joaca tenis

„Mi-a spus că, momentan, George vrea doar să lovească mingea. Voia să știe cum poate să-l ajute, mai ales că, la vârsta aceasta, îi e destul de greu să nimerească mingea. Mi-a zis că el chiar e interesat, dar că se concentrează prea mult pe lovitul mingii”, a relatat antrenorul discuția cu soția Prințului William.

De asemenea, Richardson a dezvăluit că Ducesa de Cambridge i-a cerut sfaturi lui Judy Murray, mama fostului lider mondial Andy Murray, despre modul în care ar trebui să-l pregătească pe micul prinț. Murray l-a monitorizat de câteva ori pe George și i-a sugerat lui Kate să se axeze pentru început pe dezvoltarea unor abilități complementare, iar jocul în sine să fie în plan secund.

„Mi-a spus că a vorbit cu Judy Murray și că aceasta i-a sugerat să îndepărteze racheta pentru o vreme, și să se distreze cu noțiunile de bază. Însă, George vrea să țină racheta în mână cât face aceste lucruri”, a conchis declarația antrenorul Sam Richordson.

Citește și – Care este filmul preferat al Prințului George

Citește și – De ce poartă Prințul George doar pantaloni scurți

Foto – Hepta

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Eva.ro
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: