Apa micelară – ce minune de produs!

De Dana-Ruxandra Panghe pe 01 mai 2017
Fotomodelele și make-up artiștii din întreaga lume consideră apa micelară un produs absolut indispensabil din trusa lor de îngrijire, iar noi suntem de acord. Iată de ce.

Apa micelară îndepărtează cu succes sebumul, reziduurile și impuritățile de pe ten, dar și machiajul și lasă pielea fină, curată și deloc iritată. Formula ușoară a apei micelară este perfectă pentru toate tipurile de ten (mai ales pentru cele cu tendință acneică și sensibile) și e un produs foarte simplu de utilizat, cu ajutorul unei dischete de vată demachiante.

Citește și: Palete cu farduri de ochi după care ne dăm în vânt.

Apa micelară este creată din apă purificată și molecule de diverse uleiuri (cum ar fi glicerina). Cu toate acestea, nu are o textură uleioasă, nu conține alcool și are o textură ușoară, astfel că nu e nevoie să clătești fața după ce o folosești.

Citește și: Călătorești des? Iată cum să îți îngrijești pielea. 

Știai că unii medici dermatologi recomandă să cureți tenul cu apă micelară între prima și a doua tură de cremă cu protecție solară pe care o aplici pe față când ești la plajă sau la piscină? Scopul este de a aerisi porii și de a evita să îi „îneci“ cu surplusul de produs aplicat. Vestea bună este că unele mărci de ape micelare au lansat produsul în recipiente mai mici – de călătorie -, de maximum 100 ml, astfel încât să fie ușor de transportat în geantă și când ești plecată în vacanță.

Foto: Shutterstock.

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional