Trucuri simple pentru un look cu totul nou

Uneori, starea noastră de spirit poate fi îmbunătățită prin schimbările potrivite. Se tot vorbește astăzi despre avantajul de a ieși din zona noastră de confort, mai exact din lucrurile pe care le cunoaștem deja. Rutina poate fi depășită prin pași simpli: de la alegerea unor stiluri vestimentare noi, până la adoptarea unui look diferit, care să garanteze o transformare spectaculoasă. Dacă simți nevoia să faci o schimbare în imaginea ta, poți apela cu încredere la câteva secrete:

Dă un refresh părului tău

Nu te feri să tunzi din păr doar atunci când este tocit și ai nevoie să scapi de vârfurile despicate. O poți face și pentru a aduce o schimbare de look. Îndrăznește să adopți o coafură nouă, poate chiar una pe care ai văzut-o la o prietenă sau la o anumită vedetă și ți-a plăcut. Dacă ți-a rămas mintea la acel tip de tunsoare și ai vrea să îl încerci, caută câteva imagini asemănătoare cu modelul dorit și arată-le unui hairstylist pentru a-i cere sfatul. Întreabă-l dacă acel stil te-ar avantaja și ce poți face pentru a-ți pune frumusețea în evidență. 

De asemenea, o schimbare de culoare este și ea binevenită. În cazul în care îți dorești o transformare mai discretă, poți încerca cu încredere un sampon nuantator. De regulă, este o soluție cu care nu prea poți să dai greș, pentru că îți oferă o schimbare subtilă a culorii părului, însă nu ușor de trecut cu vederea. În plus, oferă structură, disciplină și strălucire părului, oferind un aspect uniform și îngrijit. 

Îngrijește aspectul feței 

Detaliile fac diferența. O programare la salonul de cosmetică pentru un tratament facial de curățare te poate ajuta să ai un ten mult mai luminos și un chip radiant. Printr-un tratament facial de bază, poți reda tenului elasticitatea, fermitatea și hidratarea de care are nevoie și poți îndepărta imperfecțiunile de la nivelul epidermei. 

Înnoiește-ți garderoba și accesoriile

Pentru a schimba garderoba nu este obligatoriu să cheltui o mulțime de bani. Poți începe cu pași mărunți. De exemplu, poți face evidența hainelor pe care le ai în prezent și le poți sorta pe culori și stiluri. Îți poți propune ca în fiecare lună să îți cumperi câte o bluză, o rochie în stiluri sau nuanțe total diferite față de ce ai deja. Dacă obișnuiai să porți doar blugi, lansează-ți o provocare: timp de 20-30 de zile să faci un „detox” de la pantaloni și să te îmbraci doar în rochii și fuste. Schimbarea va fi una evidentă și curajoasă în același timp, însă cu siguranță îți va contura și mai mult feminitatea și încrederea în tine. 

Urmează tratamente pentru albirea dinților 

Fie că vorbim de soluțiile de albire a dinților pe care le poți încerca acasă sau de tratamentele profesionale, ele asigură nu o dantură sănătoasă şi un zâmbet frumos. Deoarece soluțiile și tratamentele ajută la îndepărtarea petelor, dantura va fi mai albă, va avea un aspect sănătos și vei dori să zâmbești mai des. Grija constantă pentru dinții tăi te va ajuta să ai mai multă încredere în tine și să îți menții aspectul frumos mult timp. 

Momentele în care simțim nevoia de anumite schimbări trebuie urmate și îmbrățișate cu încredere. Atunci când sunt bune și potrivite nouă, transformările exterioare au un impact pozitiv și asupra atitudinii și stării noastre de spirit. 

Sursa foto: Shutterstock

(P) Material publicitar realizat împreună cu Profihairshop

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!