Trei parfumuri minunate de la Hugo Boss, destinate bărbaților

De Unica.ro, pe

Printre cele mai dorite și admirate parfumuri masculine se numără cele de la Hugo Boss. Fie că e vorba de clasicul Boss Bottled, dinamicul Boss in Motion, superbul Boss in Orange sau Boss the Scent, aceste parfumuri captivează prin aromele inedite, pline de personalitate.

Este o sarcină dificilă să recomanzi trei din cele mai grozave parfumuri Hugo Boss. În acest articol veți afla câteva detalii despre brand și despre Boss Bottled, Boss The Scent și Boss Orange.

Cu mult înainte ca Hugo Boss să înceapă producția de linia de parfumuri de renume mondial, a intrat în afaceri împreună cu doi prieteni ,înființând o fabrică de îmbrăcăminte. Compania a produs cămăși, jachete și îmbrăcăminte de lucru, comercializându-le dificil, undeva în nordul Germaniei, începutul a fost dificil. Dar după cel de-al Doilea Război Mondial, compania a fost preluată de ginerele lui Boss, Eugene Holly, și s-a dezvoltat continuu, devenind casa de modă pe care o cunoaștem astăzi.

În 1985, Hugo Boss și-a lansat prima colonie: Boss No. 1, un nume cât se poate de sugestiv. A fost un succes uriaș, ceea ce a determinat compania să dezvolte o gamă extinsă de parfumuri care au câștigat zeci de premii în industria de profil și admirația clienților de pretutindeni.

Boss Bottled 

Boss Bottled este probabil cea mai cunoscută apă de colonie Hugo Boss din toate timpurile, datorită mirosului său de neuitat și a atracției pe care o exercită asupra femeilor.

Reformulată recent, Boss Bottled este o interpretare modernă a vechiului parfum semnat Hugo Boss, Boss Bottled, din 1988. Elegantă și impecabil de echilibrată,  aroma poate fi definită ca o colonie „romantică”, totodată fiind potrivită pentru fiecare zi. În anul 2017, noua imagine a parfumului a revenit celebrului actor Chris Hemsworth.

Dacă ați încercat vreodată Boss Bottled original, veți observa că această ediție recentă este mult mai puțin dulce și oferă o bază mai rotunjită, senzuală. Este un parfum plin de note calde, picante și lemnoase, care sunt compensate de o notă florală de mușcata și măr.

Notele de vârf sunt fructate: măr, bergamotă, mușcată și prune, nota de mijloc a parfumului grupează garoafa, mahonul și scorțișoara. Notele de bază sunt lemnoase: santal, vetiver, cedru și vanilie.

Boss The Scent

Hugo Boss a proiectat acest parfum pentru a rezista mult timp și pentru a nu fi ușor uitat. Parfumul afișează un echilibru remarcabil între încrederea agresivă și nonșalanța lină, făcându-l o alegere ideală pentru o aroma masculină care va capta interesul femeilor.

Lansat în 2015, The Scent este una dintre cele mai puternice și mai senzuale colonii create de Boss. Mulți bărbați preferă să-l folosească noaptea, moment în care jocul pasiunii și seducției îl fac cu atât mai ispititor. Aromele florale sunt combinate ispititor cu note calde de condimente, iar The Scent este un parfum potrivit pentru toamnă.

Odată aplicat pe piele, The Scent are o durată moderată și o dezvoltare lentă în timp, păstrând cele mai bune arome pentru cineva care îți este foarte apropiat. Singura excepție de la suavitate este lovitura inițială , aroma de  ghimbir picant – o modalitate excelentă de a trezi simțurile și de a vă oferi o dispoziție încrezătoare.

Nota de vârf conține ghimbir, bergamotă și mandarină, notele de mijloc combină fructe Maninka și lavandă iar notele de bază conțin lemn și arome de piele. Seducătoarea  esență de parfum are nuanța de culoarea chihlimbarului, fiind promovată de carismaticul actor Theo James.

Boss Orange Man

Descris de creatorii săi  de la Boss drept „pasional, casual, spontan și relaxat”, Boss Orange for Men este un parfum cu siguranță mai ușor decât primele noastre două alegeri. Intenționat să întruchipeze spiritul liber, optimist și vesel al unui bărbat,  este promovat de un actor care a sedus deja numeroase inimi: Orlando Bloom.

Lansată în 2011, Boss Orange for Men este o colonie mult mai simplă și mai simplă decât parfumurile tradiționale semnate Hugo Boss. Plin de arome de vanilie, fructe și fum de tămâie, are o aromă surprinzător de persistentă, care se dezvoltă frumos pe parcursul unei zile. Dacă cauți un parfum ușor, dar atractiv, pentru uz zilnic, Boss Orange poate fi o alegere excelentă pentru tine.

Boss Orange face parte din familia de colonii „Oriental Spicy” datorită combinației sale de piper, coriandru și lemn exotic. Notele de vârf sunt alcătuite din măr și semințe de coriandru, cele de mijloc aduc piperul Szechuan și tămâia, iar notele de bază îndulcesc ansamblul parfumului cu arome de vanilie și lemn.Dacă v-au atras atenția aceste parfumuri semnate Hugo Boss, nu rămâne decât să le comandați online și să vă bucurați de senzația unor arome fără egal.

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!