TOP 8 articole de îmbrăcăminte, pentru sezonul rece, care NU ar trebui să lipsească din dulap

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 04 noiembrie 2021, 00:27

Vremea tricourilor și a materialelor subțiri a trecut. Sezonul rece este despre geci și paltoane. Din fericire, toamna și iarna aduc unele beneficii – posibilitatea adăugării mai multor straturi de haine, de tipuri diferite, care pot să îmbogățească aspectul unei ținute.

Iată câteva articole de îmbrăcăminte, esențiale pentru temperaturile reci

1. Trenciul. Acest articol îți va oferi un aer britanic, indiferent de ceea ce porți pe dedesubt. Unul dintre personajele renumite pentru trenciurile pe care le poartă este chiar Meghan Markle.

2. Geaca de blugi. Aceste piese se poartă deja de ani de zile și nu se vor demoda niciodată. De la Marilyn Monroe și până la Madonna, orice femeie are în garderobă o geacă de blugi. Și, în plus, un asemenea articol îți oferă posibilități infinite de a-l asorta altor piese. Iar gecile de blugi vin în diferite culori și modele (albastru închis sau deschis, negru, gri, mai scurte sau mai lungi etc.)

3. Gecile de fâș. Acestea fac parte din categoria pieselor de îmbrăcăminte care există în garderoba fiecărei femei încă din copilărie. Bineînțeles, cu timpul, modelele și culorile s-au schimbat, devenind din ce în ce mai frumoase. Dar cel mai important lucru este faptul că o geacă de fâș îți va ține mereu de cald, chiar și dacă optezi să porți un tricou pe dedesubt. Poți opta pentru geci de damă de la Atmposhpere Fashion, unde vei găsi modele și culori inedite, materiale de calitate superioară și prețuri accesibile.

4. Hainele din blană artificială. Da, artificială, pentru că nimeni nu-și dorește sacrificarea animalelor doar pentru a arăta bine. Aceste articole dau un aer deosebit, de eleganță și rafinament, și te vor feri de senzația de frig pe tot parcursul zilei.

5. Paltonul. O altă piesă clasică, paltonul va completa mereu o ținută elegantă sau de birou, protejându-ți spatele de vântul neiertător, datorită lungimii sale.

6. Jachetele de tip „bomber”. Aceste articole sunt perfecte pentru ținutele sport și sunt potrivite dacă vrei să porți o pereche de blugi sau pantaloni cu talie înaltă, gecile de tip „bomber” fiind recunoscute pentru faptul că sunt mai scurte decât alte geci. Chiar și dacă hotărăști să ieși din casă într-un trening, o asemenea geacă îți va întregi ținuta și te va face să arăți de parcă ai petrecut ore întregi în fața dulapului pentru a decide ceea ce vei  purta.

7. Jacheta din imitație de piele. Din nou, o piesă clasică, care nu ar trebui să lipsească din nicio garderobă. Jacheta din imitație de piele îți va întregi orice ținută, indiferent de stilul pe care îl abordezi. O poți purta la cămașă și blugi sau chiar deasupra unei rochii.

8. Pelerina. Deși multe persoane evită acest accesoriu, pentru că nu pare să se armonizeze foarte bine cu restul hainelor, pelerina este foarte importantă, mai ales pentru zilele ploioase. În plus, acum sunt foarte mult modele din care poți alege, în așa fel încât să te simți bine și să și arăți bine.

Ține cont de aceste articole de îmbrăcăminte și încearcă să le integrezi în outfiturile tale din acest sezon. Ele nu doar că te vor proteja de frig, dar vor oferi și un plus de stil în orice zi.

Sursa foto: Shutterstock.com

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!