TOP 4 cele mai așteptate telefoane ale anului 2023

În fiecare an, marile companii de telefoane se pregătesc pentru a lansa cele mai noi modele de telefoane mobile, precum și de a arătat care sunt inovațiile pe care le-au adus. Fără îndoială, la momentul actual, așteptările sunt destul de mari în ceea ce privește designul acestora, precum și performanța. 

Iată care sunt cele mai așteptate modele de telefoane mobile ale anului 2023: 

1. IPhone 15 

Una dintre cele mai așteptate lansări ale anului 2023 este, fără doar și poate, noile modele  pe care cei de la Apple  îl vor scoate pe piață. La momentul actual se preconizează că va exista, pe lângă modelele consacrate, un nou telefon: IPhone Ultra 15. Zvonurile aduc în prim plan pentru acesta o îmbunătățire semnificativă a bateriei, camere ce pot capta până la cele mai mici detalii, dar și un preț pe măsură. Pe lângă aceasta, una dintre cele mai mari schimbări ce pot apărea pe modele IPhone ar putea fi introducerea portului USB-C, conform directivei Uniunii Europene ce trebuie implementată până în anul 2024, însă acest fapt nu a fost confirmat până în momentul de față.  Lansare noilor modele Apple va avea loc în septembrie 2023, deci, dacă îți dorești să-ți schimbi telefonul mobil, ai face bine să începi să economisești.

2.  Samsung S23

Cea de-a doua mare companie ce dă trendul în materie de telefoane mobile este Samsung, iar lansarea noilor telefoane din generația S23 va avea loc în februarie. Compania a anunțat faptul că nu va aduce îmbunătățiri majore la designul modelelor Samsung S23, S23 +, însă în ceea ce privește modelul Ultra, acesta va ajunge la o formă mult mai dreptunghiulară decât varianta sa precedentă. În schimb, Samsung a adus îmbunătățiri semnificative părții hardware: o baterie mult mai rezistentă, procesoare de la Qualcomm, dar și o îmbunătățire ale ambelor camere ale telefonului. 

3. Xiaomi 13 

Disponibil deja în China, Xiaomi 13 va avea lansarea la nivel internațional în acest an. Acesta vine cu un ecran OLED  de 6,73 inch, cu o baterie cu putere mult mai mare și cu un procesor Snapdragon 8 Gen 2 și cu un RAM de 12 GB. Totodată și pentru acest telefon, Xiaomi a pus preț pe calitatea videourilor și a fotografiilor realizate, având o cameră principală de 50 MP f/1.9, dar și waterproof. 

4. OnePlus 11 5G

O altă lansare a lunii februarie va fi a noului OnePlus 11 5G, disponibil deja în China. La fel ca și telefoanele Samsung, acest noul telefon va avea procesor  Snapdragon 8 Gen 2 de la Qualcomm, dar și o baterie cu putere de încărcare de 100 de wati. 

La fel ca în fiecare an, lansarea și evenimentele de unpacked pentru noile telefoane sunt unele dintre cele mai așteptate de cei mai împătimiți fani ai tehnologiei, dar și cei care își doresc să aibă mereu ultimul telefon.

Sursa foto: pexels.com

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!