Top 3 șampanii celebre pentru un Revelion de neuitat

De Unica.ro, pe

De Revelion, fie că ești gazdă pentru cei pe care nu i-ai văzut demult, fie că mergi să petreci Anul Nou în compania celor mai apropiați prieteni, o șampanie delicată, cu textură mătăsoasă, servită fix la 12 noaptea, vă va deschide noi orizonturi gustative și vă va răsfăța simțurile așa cum meritați după un an nu tocmai ușor. 

Cunoscută în toată lumea pentru calitatea excepţională şi personalitatea de neegalat, Moët&Chandon este practic aproape sinonim al cuvântului “şampanie”. Caracterizată de originalitate şi inovaţie, Casa Moët&Chandon are o istorie lungă, fiind produsă în anul 1743. În prezent, este cel mai căutat sortiment din Europa și reprezintă un simbol internaţional al succesului. Iar dacă, în 2022, îți dorești că persoanele dragi din viața ta să aibă parte doar de experienţe unice, de neegalat le poți transmite acest mesaj fără cuvinte încă din primele secunde ale noului an, invitându-Ie să ciocniți un pahar cu celebra șampanie Moët.  

O altă alegere elegantă pentru șampania de Revelion este Armand de Brignac, creată într-un stil inedit, respectând tradiţia şi garantând o calitate excepţională tuturor sortimentelor sale, caracterizate de prospeţime, fineţe şi eleganţă.

Adevărate experienţe senzoriale le poți oferi invitaților tăi atunci când, la 12 noptea, le vei turna în pahare o șampanie Veuve Clicquot, cu care se delectau în trecut personalităţi precum Pușkin, Cehov şi Gogol. 

Iar dacă încă nu ești convinsă de sortimentul de șampanie pe care să-l servești în noaptea dintre ani, pe FineStore.ro găsești adevărate surse de inspirație pentru toate tipurile de băuturi alcoolice, la prețuri mici: de la șampanie sau vin spumant la whisky, rom, vodkă, tequila, gin, lichior, vin, coniac și până la băuturi tradiționale.  

De fapt, peste 3.000 de produse originale 100% care se găsesc în stocul celui mai mare magazin online de băuturi alcoolice pot fi achiziționate de sărbători la prețuri accesibile.  Este ocazia perfectă, deci, să te aprovizionezi și cu alte licori rafinate pentru mesele în familie sau pentru a le cumpăra celor dragi un cadou de sărbători deosebit. Dictador, Masi, June, Mozart, Gosset, Crystal Head Vodka, Foss Marai, G Vine, Clase Azul și Frapin sunt doar câteva dintre brandurile de renume care se regăsesc în oferta de sărbători a celui mai mare magazin online de băuturi alcoolice. 

Pe lângă prețuri accesibile și produse de calitate, FineStore.ro asigură livrarea gratuită pentru comenzi care depășesc 199 de lei, iar astfel te scutește de plata taxelor de transport, dar și de aglomerația din magazine. Sărbători fericite!

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!