Ți-ar plăcea să-ți personalizezi spațiul în care locuiești, dar nu știi cum să faci acest lucru? Iată câteva soluții practice, ce au menirea de a-ți veni în ajutor

Cu toții ajungem să ne atașăm, mai mult sau mai puțin, de spațiul în care ne construim cele mei multe amintiri. Dacă ar fi să ne întoarcem la momentul în care eram prichindei, și alergam dintr-o parte în alta a casei părintești, cu siguranță, că ne va încerca un sentiment de familiaritate și de dor, pentru acele vremuri de mult trecute. Totuși, această senzație de confort și de acasă, poate fi regăsită și mai apoi, în viața adultă, dacă ne implicăm în aranjarea spațiului personal, astfel încât să ne creăm un mediu confortabil, în care să ne fie drag să ne petrecem zilele, și din care să ne reiasă personalitatea și preferințele cele mai autentice.

Ți-ar plăcea să-ți pui amprenta în spațiul propriu, dar nu știi de unde să începi? Iată 3 soluții simple ce își vin în ajutor

Pozele…principala carte de vizită a oricui!

Poate îți pare deja obosită deja ideea de a-ți pune poze, atât cu tine, cât și cu cei dragi ție, în spațiul în care trăiești. Ei bine, mai gândește-te încă o dată la această variantă!

A-ți afișa pozele preferate în spațiul în care îți petreci marea majoritate a timpului nu va face decât să te încarce cu o energie pozitivă, chiar și în momentele în care nu vei simți că viața însăși mai are multe de oferit. Alege să-ți personalizezi spațiul astfel, și bucură-te de rezultatele psihologice, pe termen lung, pe care acest fel de a-ți pune amprenta personală asupra spațiului în care locuiești îl are asupra psihicului tău.

Lampa cu led, acel ceva ce îți personalizează spațiul

Poate ai niște prieteni pe care i-ai vizitat recent, și la care ai descoperit că acest obicei, de a avea un lampadar led, de pe site-ul celor de la led-zone.ro, a intrat în casa lor, și încă în ce fel!

Acest fel de a-ți lumina camera principală, ori chiar dormitorul, nu face decât să te ducă cu gândul la o atmosferă atipică, fie de club, fie una, de ce nu, erotică! În cazul în care îți place să presari puțin inedit în viața ta de cuplu, cu siguranță că această metodă de decorare a spațiului tău, va veni cu multe nopți de neuitat.

Biblioteca

Spune-mi ce citești, ca să-ți spun cum ești! Această vorba nu putea fi mai plină de adevăr, pentru marea majoritate dintre noi. Cărțile pe care le citim, filmele pe care le vizionăm, și oamenii cu care interacționăm zi de zi își pun amprentă covârșitor în viețile noastre, creându-ne astfel personalitatea și așteptările pe care le avem de la spațiul exterior nostru. Ai grijă să ai o bibliotecă plină de autenticitate, care să-i ajute pe cei care îți trec pragul, să te cunoască și mai îndeaproape.

Magia decorării spațiului personal este cu atât mai valoroasă cu cât îi acordăm mai multă atenție și interes. Fă rai din ce ai, și bucură-te de fiecare zi în spațiul tău!

Surse foto: pixabay.com

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!