Stailer, inspirația ta atunci când ai nevoie de o programare la un salon de beauty

De Unica.ro, pe

Înainte ca femeile să meargă la un salon pentru a se vopsi sau tunde au nevoie de inspirație. Apelează la site-uri unde găsesc fotografii cu totul felul de modele și tunsori pentru a alege ceva inedit pentru a aduce schimbarea dorită. Doar că dezamăgirea vine de la hair stilistul de la salon căruia i-ai arătat fotografia: la jumătatea lucrării realizează că în loc să aibă o culoare închisă la rădăcini pentru un balayage, a fost decolorată pe toată lungimea părului. 

Scuzele nu rezolvă problema și pleci de la salon cu o schimbare pe care tu nu ți-ai dorit-o. Ești dezamăgită și obosită în același timp pentru că în loc de 2 ore de stat pe scaun ai ajuns la 5, din neatenția hair stilistului. Nu ai mai avut răbdarea necesară să mai stai să te și tundă după 5 ore în care ai fost decolorată, vopsită și revopsită. Iar pe lângă faptul că nu a ținut cont de cerințele tale, programările au început să se suprapună, iar lumea a început să stea la coadă. Hair Stilista deja a devenit stresată și încearcă să finalizeze lucrarea cât mai repede, așa că jumătatea de oră în care tu trebuie să stai cu vopseaua în cap, tunde pe altcineva și coafează. În loc de 30 de minute se ajunge la aproape o oră, iar vopseaua deja începe să îți irite scalpul. 

Deși te așteptai să ieși de la salon mult mai relaxată, cu un look nou și frumos, realitatea este că nu mai poți de foame, sete, de usturimea scalpului și tot ce îți dorești este să ajungi mai repede acasă ca să poți plânge. 

Astfel de situații nu doar că devin obositoare, ci și dezamăgitoare și te gândești că o bună perioadă nu mai mergi la vreun salon. Doar că ce a stricat un stilist va trebui să repare altul, asta în cazul în care nu vrei să porți căciulă tot timpul. 

Dacă nu mai vrei să treci prin astfel de experiențe folosește metoda online: aplicatie Stailer pentru programari

Cu Stailer vei găsi stiliști profesioniști care îți vor respecta nevoile 

Astfel de situații se întâmplă des în cadrul unor saloane în care stiliștii fac această meserie doar pentru bani și nu pentru a mulțumi clientul. 

Doar că pentru asta a apărut Stailer, o aplicație care te ajută să îți găsești un hair stilist ce oferă servicii de calitate ireproșabilă. În saloanele înscrise pe Stailer lucrează profesioniști cu experiență în domeniu, care țin cont de nevoile clienților, care sunt la curent cu tot ce este nou în această industrie și care pun suflet în tot ceea ce fac. 

Poti face o programare coafor cu Stailer oricând, la orice oră din zi sau din noapte și poți alege chiar tu hair stilistul care ți se potrivește. Aici găsești toate detaliile de care ai nevoie. Durata și prețul serviciului dorit, fotografii cu lucrările efectuate, recenziile celor care s-au programat deja cu Stailer, dar și locația prin Google Maps. 

Stailer te ajută să te programezi rapid la orice salon

Cu Stailer te vei programa online, la doar câteva click-uri distanță. Vei putea alege servicii precum tuns, vopsit, make-up, manichiură și pedichiură, masaje de relaxare, tratamente faciale și multe altele. 

Poți accesa aplicația gratuit ori de câte ori dorești. Scapă ce situațiile neplăcute în care rămâi cu dezamăgiri din cauza hair stiliștilor neprofesioniști. Cu ajutorul lui Stailer vei avea parte de calitate, răsfăț și relaxare. 

Date de contact: [email protected]

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!