Spectacolul de balet ROMEO și JULIETA este pe marele ecran la Happy Cinema București

De Unica.ro, pe

Happy Cinema are plăcerea de a prezenta și anul acesta sezonul internațional de cinema 2021/2022 al Royal Opera House. Direct de pe scena emblematică din Covent Garden, mari artiști britanici și internaționali vor interpreta șase lucrări de referință din repertoriul Royal Ballet și Royal Opera House.

Duminica aceasta, pe 20 februarie, de la ora 16:00 va fi difuzat spectacolul ROMEO și JULIETA, adaptare clasică a piesei lui Shakespeare, pe muzica celebră al lui Prokofiev. Poate cea mai cunoscută poveste de dragoste a tuturor timpurilor, Romeo și Julieta este și una dintre cele mai iubite producții din repertoriul Royal Ballet. Cei doi iubiți încearcă să-și găsească drumul în Verona din perioada Renașterii, unde o piață aglomerată izbucnește prea repede în lupte cu săbii și o ceartă în familie duce la tragedie. Detalii AICI.

Sezonul va continua cu proiecția aniversară a lui Rigoletto de Verdi, cu ocazia a 171 de ani de la premiera sa, în 1851. La Traviata de Richard Eyre va fi prezentat în aprilie, iar Lacul Lebedelor în mai.

Un sezon grandios, ce poate fi urmărit integral la Happy Cinema București din Liberty Center!

Biletele pentru întregul sezon sunt disponibile la cinematograf sau online pe www.happycinema.ro

HAPPYCINEMA® este a doua rețea de cineplex-uri din România după numărul de locații, fiind prezent în 8 orașe (București, Buzău, Focșani, Alexandria, Bacău, Bistriția, Botoșani și Vaslui). De asemenea, Happy Cinema a dezvoltat în 2020 propria platformă de streaming online – www.play.happycinema.ro.

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!