Rich Girls Studio, cel mai bun studio internațional

De Unica.ro, pe

Ce s-a schimbat în ultimii 2 ani? Ce provocări a adus pandemia pe plan global? Cum privim către viitor și ce planuri putem face? Poate este dificil de răspuns, poate a fost nevoie să rescriem regulile jocului sau poate planurile pe termen lung s-au transformat în planuri pe termen scurt. Însă, într-o lume a schimbărilor, sunt câteva aspecte care au rămas la fel: profesionalismul echipei Rich Girls Studio, dorința de performa și răbdarea de construi. Unitatea unei companii cu peste 20 ani de experiență într-o industrie provocatoare a trecut testul unei pandemii care a afectat numeroase business-uri și a primit o recunoaștere importantă.

În cadrul galei Live Cam Awards 2022, Rich Girls Studio a primit cel mai important premiu oferit unui studio: Best Live Cam Studio. Premiul, care consolidează poziția de lider de piață a Studioului Rich Girls, este rezultatul unei munci de echipă.

Cel mai bun sistem de training

Cu ce este diferit Rich Girls Studio de alte studio-uri? Răspunsul este simplu: sistemul de training performant. Având cea mai mare echipă de training din România, Rich Girls Studio a putut concepe un sistem de training care ajută modelele să obțină încasări mari de la început. Echipa de training exclusiv feminină Rich iese în evidență prin cel mai mare număr de modele cu încasări de peste 10.000$ lunar.

Strategia studio-ului este de a ajuta cât mai multe modele să ajungă rapid la câștiguri mari. În loc să se concentreze doar pe câteva modele care obțin câștiguri de top, trainerii Rich reușesc lunar să transforme tinere fără experiență în videochat în modele de succes pe site-urile de profil.

În timp ce pentru modelele începătoare sunt concepute strategii care să le ajute să obțină încasări mari într-un timp cât mai scurt, pentru modelele cu experiență trainerii Rich au implementat un sistem de training intensiv care îi aduce modelului 10.000$ în doar 10 ture lucrate.

Rich Girls Studio, cel mai bun studio internațional

Cea mai mare echipă de modele cu încasări de peste 10.000$

Rich Girls Studio este o familie. Cu o echipă exclusiv feminină, de la managerii celor 3 sedii, până la echipa de training, echipa de beauty, foto si recrutare, este ușor pentru tinerele care își caută un job care să le asigure independența financiară să obțină rezultate bune.

Alături de echipa de training numeroasă, devine mult mai ușor să poți ajuta modelele să depășească obstacolele normale care apar în activitatea unui model fără experiență. Deși, la prima vedere, jobul de model pare unul simplu, este nevoie de multă muncă și determinare pentru a ajunge la încasări mari. Iar atunci când ai un ajutor pe măsură, orice obiectiv pare ușor de îndeplinit.

De ce merită Rich Girls Studios premiul pentru cel mai bun studio? Pentru că niciun model nu este lăsat în urmă. Fiecare fată are parte de ajutor, multă susținere și desigur încasări mari. Atunci când tot mai multe modele ajung la câștiguri de peste 10.000$ lunar înseamnă că studio-ul își face foarte bine treaba.

Cele mai multe beneficii oferite

Desigur, câștigurile mari sunt dorite de orice fată care începe o carieră în videochat. Însă echipa face diferența. Oricât de bun ar fi trainingul oferit, dacă nu se ține cont și de alte aspecte, unui model de videochat îi va fi mai greu să ajungă la rezultatele dorite.

Pentru ca un model să aibă o imagine impecabilă online, este nevoie de o investiție pe măsură. Astfel că, studio-ul de videochat Rich Girls oferă servicii de înfrumusețare gratuite precum: manichiură, extensii gene, solar, make-up și coafor. Ședințele foto video necesare pentru un cont online de succes sunt, de asemenea, oferite gratuit de studio. Iar recuzita generoasă le ajută pe fete să își aleagă ținute extraordinare, special alese de styliști cu experiență în videochat, pentru a se simți ca niște vedete atunci când sunt online.

În plus, fiecare model nou beneficiază de un bonus de angajare care poate ajunge până la 3000$. Iar viitorul sună din ce în ce mai bine: studio-ul le ajută pe fete să își achiziționeze mașina sau locuința dorită, sau să apeleze la operațiile estetice pe care și le doresc!

„Best Live Cam Studio” nu este doar un premiu oferit de Live Cam Awards, este suma tuturor pieselor care fac un puzzle perfect. Rich Girls este studio-ul modelelor performante, este studio-ul căruia îi pasă de fete, care depune eforturi în fiecare zi pentru ca acestea să își îndeplinească visele. Este studio-ul avantajelor oferite, dorințelor îndeplinite și planurilor de viitor ușor de realizat.

Orice obiectiv este ușor de îndeplinit atunci când ești în echipa potrivită. De ce să alegi un simplu studio, când poți să vii la cel mai bun studio, premiat internațional.

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!