Reducere 55 % la pachetele Delta pentru Toți și Delta pentru Seniori!

De Unica.ro, pe

BONUS SUPLIMENTAT: VOUCHER CADOU de 150 RON

Gulliver – Resortul lipovenesc din Delta Dunării

Amplasat idilic pe malul lacului violet Murighiol, Gulliver Delta Resort 4* are elemente arhitecturale ce amintesc de vechile conace lipovenești și preparatele sale culinare amintesc de tradițiile vechilor comunități de pescari staroveri.

Reducere 55 % la pachetele Delta pentru Toți și Delta pentru Seniori!

Echipa de bucătari te întâmpină cu cele mai savuroase rețete tradiţionale pescăreşti, de la clasicul borş de peşte, la storceag, ciorbă de perișoare, până la saramură, plachie sau pește la grătar, asezonate cu mămăliguţă şi mujdei de usturoi, dar și cu alte garnituri specifice sau preparate din bucătăria românească. Nu lipsesc delicioasele plăcinte dobrogene, colțunașii sau salata de icre cu ceapă și vodca, deliciul gurmanzilor, oferite în semn de bun venit!

Reducere 55 % la pachetele Delta pentru Toți și Delta pentru Seniori!

Gulliver Delta Resort 4* este construit în perfectă armonie cu natura, oferă bucuria de a te relaxa în hamace sau în balansoare, să admiri priveliștea oferită de terasă și să pescuiești de pe ponton. Vara te poți răcori la piscina înconjurată de șezlonguri și umbreluțe, iar copiii se vor distra la locul de joacă amenajat cu tobogane, trambuline și căsuțe colorate.

În cadrul sejurului la Gulliver Delta Resort 4* te poți bucura opțional de numeroase excursii:

  • Plimbări relaxante cu barca pe lacurile și canalele mozaicate cu nuferi, lotuși și ghiocei de baltă, dar și apusul plin de splendoare.
  • Safari cu trocariciul la Letea, pădurea cailor sălbatici, a dunelor de nisip și a lianelor lungi de peste 25 de metri încolăcite ca niște covrigi de trunchiurile arborilor seculari.
  • Descoperăvechea Capitală a Piraților, Sulina, cea mai estică localitate din România, unde poți vedea primul răsăritul.
  • Evadează pe cea mai lungă plajă sălbatică în Sfântu Gheorghe, acolo unde Dunărea se îmbrățișează dramatic cu Marea Neagră.
  • Pornește în turul Dobrogei de Nord și descoperă Martirionul de la Niculițel, Icoana care se curăță singură de la Mănăstirea Celic Dere și moaștele primilor martiri creștini de la Mănăstirea Cocoș.

EARLY BOOKING DELTA DUNĂRII – 55 % Gulliver Delta Resort 4*

  • Delta pentru Seniori – tarife de la 799 lei/persoană!
  • Delta pentru Toți – tarife de la 849 lei/persoană!

Pachetul include: 3 sau 4 nopți de cazare la 4* (conform programului ales), 3 mese în regim All inclusive tip bufet + pachet de băuturi, acces gratuit la piscina exterioară (deschisă iunie-septembrie), pescuit de pe ponton, loc de joacă pentru copii, surpriză de bun venit, acces la bibliotecă, activități recreative (badminton, volei, tenis de masă, fotbal în iarbă, șah, darts, rummy, terasă cu hamace, balansoare etc.). Oferta completă pe gulliverresort.ro Rezervari la 0784.21.56.28/26 sau pe [email protected]

Reducere 55 % la pachetele Delta pentru Toți și Delta pentru Seniori!

Text: Madalina Isar

Foto: arhiva gullivers

VOUCHER CADOU 150 RON

Este valabil pentru fiecare cameră rezervată, pentru sejururi din plin sezon în perioada: 18 iunie – 07 septembrie. Pentru perioadele din extrasezon: 06 aprilie – 15 iunie și 10 septembrie – 02 noiembrie, valoarea voucherului este de 100 de ron!

Voucherul este valabil pentru rezervari făcute până la data de 31 martie 2023, și pentru fiecare camera rezervată se ia în considerare un singur voucher!

Reducere 55 % la pachetele Delta pentru Toți și Delta pentru Seniori!

La înscriere trebuie să comunicați agentului, seria voucherului dumneavoastră: UNIO18032023!

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!