Produse și tratamente pentru un păr sănătos și strălucitor

De Unica.ro, pe

Un păr dificil, uscat, necesită îngrijire suplimentară, are nevoie de ingrediente speciale, de hidratare, nutriție și de mai multă atenție pentru a-și recăpăta strălucirea și pentru a deveni mai ușor de pieptănat și aranjat. Deși există numeroase tratamente naturiste pentru un păr strălucitor și mătăsos, nu toate oferă rezultatele mult dorite.

Astfel, în acest articol îți vom prezenta un produs bestseller, de la brandul Italian, pentru îngrijirea părului, ELGONLuminoil Instant Moisture Boost, ce oferă hidratare, strălucire și lasă părul mătăsos, încă de la prima utilizare. Este cel mai inovator tratament pentru restructurarea firului de păr deoarece oferă rezultate excepționale pe orice tip de păr:

Produsul-tratament este soluția instantă în cazul tratării părului degradat, deteriorat, lipsit de vitalitate, ce restabilește echilibrul și reface structura firului de păr, cu ajutorul unui element cheie în regenerarea țesuturilor – acidul hialuronic. Acționează ca un boost de strălucire și este sub formă de spumă leave-in.

Mod de aplicare:

  • Se aplică pe părul umed, pe toată lungimea, Luminoil Instant Moisture Boost și se distribuie produsul cu un pieptăn.
  • Se usucă părul cu foehnul, setat pe temperatura medie și se coafează după preferință.

În plus, pentru un tratament complet poți folosi înainte de produsul Luminoil Instant Moisture Boost, șamponul alcalin Luminoil Clarifying pH 7.5, spuma tratament Luminoil Instant Synergy și o mască hidratantă, aleasă în funcție de tipul de păr. Spre exemplu, pentru părul vopsit poți alege masca Re-animation Pack, pentru părul uscat Hair DD Mask sau pentru părul degradat Refibra Restoring Mask. Găsești produsele menționate anterior și multe altele pe site-ul Beauty One.

De ce să alegi brandul ELGON?

ELGON este un brand profesional pentru îngrijirea părului, cu o tradiție de peste 50 de ani, originar din Italia, ce deține o gamă variată de produse și tratamente profesionale pentru colorarea, îngrijirea și stilizarea părului. Toate produsele ELGON sunt formulate cu ingrediente atent selecționate, precum acid hialuronic, keratină vegetală, extract de goji, extract de ceai roșu, oferind o îngrijire unică pentru orice tip de păr.

Avantajele produselor ELGON:

  • Produse cu 86% ingrediente naturale
  • Tratamente personalizate
  • Sisteme de decolorare cu ingrediente botanice
  • Vopsea fără amoniac și fără PPD
  • Produse ce oferă rezistență și hidratare

Încearcă și tu Luminoil Instant Moisture Boost, pentru rezultate excepționale – păr strălucitor, mătăsos, hidratat și plin de suplețe. Te așteptăm pe site!

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!