Produse de make-up și îngrijire populare pe Pandera

Pandera este cunoscut în mediul online pentru varietatea de produse destinate îngrijirii tenului, părului, dar și pentru produsele de make-up ce au devenit extrem de căutate și virale în ultimul timp. 

Prețurile prezente pe pandera.ro sunt extrem de convenabile, iar produsele sunt de o calitate excelentă, multe dintre ele fiind de origine coreeană, și cu toții știm că produsele coreene sunt lăudate pentru calitatea lor și a ingredientelor folosite. 

Am pregătit o listă cu unele dintre cele mai “vânate” produse și în 2023, multe dintre ele fiind declarate bestsellers în 2022. Acestea s-au făcut remarcate datorită beneficiilor aduse și datorită raportului calitate- preț avantajos, făcând ușor comparație cu produse de brand la prețuri mult mai mari. 

1. Pe primul loc se află Crema CC cu efect de matfiere, acesta este un produs ce vine însoțit si de propriul aplicator, ce înseamnă o aplicare ușoară chiar și atunci când ești pe grabă. Oferă o acoperire medie spre mare și este potrivită oricărui tip de ten, de la cel uscat și sensibil, până la cel acneic sau chiar roșiatic. Un alt beneficiu este rezistența de până la 24 de ore, fără a crea senzația de ten încărcat, are și efect waterproof, în același timp oferind protecție împotriva razelor UV.

Produsul conține vitamina E și acid hialuronic ce ajută la o hidratare intensă și de lungă durată. Iar prețul… pur și simplu uimitor, produsul se află acum pe site la un preț de doar 69 de lei. 

2. Un alt produs îndrăgit, tot din segmentul de make-up este fondul de ten cameleonic ce-și schimbă culoarea, acesta este fondul de ten color changing TLM. Acest produs este perfect pentru utilizarea zilnică, dar și pentru orice eveniment de seară. Capsulele de pigmenți de culoare din interiorul produsului se activează odată ce se începe aplicarea pentru că atunci produsul se încălzește și se ajustează automat la nuanța tenului tău.

Fondul de ten este de asemenea rezistent la transfer, la umezeală și în același timp rezolvă și acoperă imperfecțiunile tenului. Prețul este și el incredibil, doar 69 de lei cu reducere acum pe pandera.ro. 

3. Rimelul 5D este pentru momentele în care îți dorești să strălucești în mod natural, fără nenumărate vizite la salon pentru a-ți aplica extensii de gene pentru că poți avea aceleași beneficii și de la rimelul 5D mascara lash 2 în 1. Produsul are 2 periuțe speciale ce pot fi interschimbabile, pentru un machiaj simplu și elegant poți opta pentru periuța de alungire, iar pentru un machiaj de seară sau de impact, poți alege periuța pentru volum intens ce va conferi un efect uimitor privirii. Mai mult, fiecare periuță este prevăzută cu microfibre ce asigură efectul de îndesire a genelor pe întreaga durată a purtării rimelului.

4. Un zâmbet frumos poate cuceri pe oricine și te poate ajuta în multe situații din viață tocmai de aceea, un alt produs popular este stiloul pentru albirea dinților Efero Mr. White. Acesta oferă o albire accesibilă si convenabilă, fără durere și fără intervenții costisitoare. Datorită ingredientelor folosite, acest stilou pentru albire va oferi aceeași tehnică pe care o vei întâlni la dentist, doar că la un preț mult mai mic și este perfect pentru utilizare facilă, din confortul casei tale…. totul la doar 59 lei.

5. Acum există soluții non-invazive și pentru problema ridurilor, iar una dintre ele este reprezentată de balsamul facial anti-rid cu efect de lifting, un produs dedicat îmbunătățirii aspectului pielii, oferind hidratare de lungă durată, dar și o piele mai întinsă și netedă. Acest balsam multifuncțional îmbogățit cu vitamina B12 va oferi tenului tău acea luminozitate naturală în timp ce va elimina ridurile de expresie și liniile fine din jurul ochilor, nasului sau a buzelor și va aduce un efect de albire a pielii.
Așadar, pe pandera.ro vei găsi o gamă variată de produse pentru întreaga rutina de îngrijire a tenului și a corpului, totul pentru o stare de bine și pentru un strop de fericire zilnică!

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!