Premiile TVmania au ajuns la ediția cu numărul 20! Votează și tu!

Premiile TVmania au ajuns la ediția cu numărul 20! De două decenii încoace, cititorii TVmania își votează emisiunile preferate în cadrul unei campanii a cărei primă ediție a avut loc în toamna anului 2001.

Campania de votare a început pe 25 octombrie și durează trei săptămâni, până la 14 noiembrie, cititorii fiind invitați să-și aleagă favoriții pe site-ul revistei, www.tvmania.ro.

Anul acesta, concursul numără 11 categorii și 56 de nominalizați. Printre ei, premianți din edițiile trecute, precum serialul „Vlad” (Pro TV) sau „Te cunosc de undeva!” (Antena 1), dar și nou-veniți precum „Prețul cel bun” (Antena 1) sau „Microbist de România” (TVR 1).

Chiar și într-un an atipic ca acesta, marcat de criza sanitară, televiziunile au găsit resurse pentru a realiza în condiții de siguranță show-uri mari, care au nevoie de logistică importantă, precum „Asia Express”, „Survivor România” sau talent-show-uri ca „Românii au talent” și „X Factor”, toate titluri nominalizate și la această ediție a Premiilor TVmania.

Față de edițiile trecute de Premiile TVmania, a crescut la numărul de nominalizări primite postul Prima TV, care a ieșit din letargie, după starea de insolvență, și care a reușit câteva transferuri importante. De asemenea, în fața multitudinii de emisiuni matrimoniale, trend tv important al anului 2021, pentru prima oară există o categorie dedicată acestui tip de show.

Iată care sunt categoriile din acest an:

1. Cea mai bună emisiune de știri

2. Cel mai bun show culinar

3. Cea mai bună emisiune de divertisment de zi

4. Cea mai bună emisiune-concurs

5. Cel mai bun serial românesc         

6. Cel mai bun reality-show cu oameni obișnuiți

7. Cel mai bun reality-show cu celebrități

8. Cel mai bun reality-show matrimonial

9. Cea mai bună emisiune de interviuri-portret

10. Cea mai bună emisiune de divertisment

11. Cel mai bun talent-show

Campania Premiile TVmania, sponsorizată și anul acesta de partenerul tradițional, postul de filme TV1000, se va termina cu o gală online: joi, 25 noiembrie, pe contul de Facebook al revistei, Facebook.com/TVmania.ro, vor fi anunțați câștigătorii Premiilor TVmania 2021. Gazdă ne va fi – pentru a 16-a oară consecutiv – minunatul Marius Florea Vizante.

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!