Petrece două nopți gratis în Delta Dunării!

Luna mai este cea mai bună perioadă să petreci o vacanță în Delta Dunării. Vremea este excelentă pentru plimbări cu barca și răsfăț pe plaje sălbatice, dar și pentru drumeții în pădurile subtropicale Letea și Caraorman. Și tot acum, beneficiezi de o superofertă last minute la Gulliver Delta Resort 4* – Plătești două nopți și stai 4, valabil pentru plecările din 22.05 și 29.05!

Bucură-te de o vacanță dublă în Delta Dunării!

Rezerva acum un sejur all inclusive de 5 zile la Gulliver Delta Resort 4* prin programele Delta pentru Seniori și Delta pentru Toți, la tarife începând cu 699 lei/persoană și bucură-te de o vacanță cu două nopți de cazare GRATIS, la două nopți plătite!

Oferta include servicii standard de bază: 4 nopți de cazare în regim all inclusive, cu 3 mese principale tip bufet și două gustări, pachetul de băuturi disponibil pe toată durata zilei, acces la piscină, ponton de pescuit, loc de joacă pentru copii și surpriză de bun venit!

Resortul lipovenesc din inima sălbăticiei

Ești dornic de o vacanță în stil lipovenesc, în care să te bucuri de relaxare în natură și de tot ce înseamnă tradiție, dar în confortul facilităților turistice moderne? Gulliver Delta Resort 4* este locația perfectă unde să îmbini excursiile cu răfățul în cadrul complexului nostru, situat pe malul lacului violet Murighiol.

Îți oferim prilejul să participi la petreceri lipovenești de pomină, bucătarii îți vor împărtăși din secretele culinare lipovenești și vei fi răsfățat cu delicii din pește, din care nu vor lipsi borșul și storceagul, saramură, plachia, peștele la grătar și tartinele de icre, servite pe terasa cu vederi spre amurg.

Petrece două nopți gratis în Delta Dunării!

Păduri cu dune, plaje virgine și Dobrogea de Nord

În zilele calde de vară, piscina te răcorește după o partidă de pescuit de pe ponton, iar bărcile te vor purta pe mirificele canale şi lacuri ale deltei ce face parte din UNESCO. Poți descoperi farmecul plajelor sălbatice din Sulina și Sfântu Gheorghe, să te bucuri de un safari autentic la pădurile Letea și Caraorman, unde lianele grecești se încolăcesc de stejarii seculari, iar caii sălbatici zburdă în zona dunelor de nisip.

Dacă ai înclinații cultural-religioase, îți propunem un tur în Dobrogea de Nord ce include opriri la Martirionul de la Niculițel, monumentul paleocreștin unic în lume, dar și la cele trei mari mănăstiri dobrogene – Cocoș (unde sunt adăpostite moaștele a patru martiri creștini), Saon și Celic Dere (important loc de pelerinaj la Icoana care se curăță singură).

Petrece două nopți gratis în Delta Dunării!

Plătești două nopți, stai 4 nopți, la Gulliver Delta Resort 4*! Preț final, fără costuri ascunse 699 lei/pachet!

Prețul unui sejur de 5 zile/ 4 nopți este de 699 lei (Delta pentru Seniori) și 749 lei (Delta pentru Toți). Pachetul include: cazare, toate mesele și băuturile în regim all inclusive tip bufet, acces la piscină, pescuit de pe ponton, surpriza de bun venit, acces la loc de joacă pentru copii etc. Valabil pentru plecările din 22.05 și 29.05, în limita locurilor disponibile! 

Detalii la telefon 0784215628/ 26, sau pe gulliverresort.ro

de Mădălina Isar

Foto© pixabay.com/gulliverresort.com

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!