Pensule de machiaj esențiale pentru un machiaj perfect

Pensulele de machiaj nu sunt doar pentru artiști make-up, ci sunt special pentru noi și ar trebui să le folosim de fiecare dată când ne machiem, pentru că este singura modalitate de a avea un machiaj perfect.

Pensulele de machiaj esențiale pentru un machiaj perfect

Simplul gând de a folosi pensule, totuși, generează un pic de panică și mai ales lene, dar în realitate este cu adevărat foarte simplu și doar câteva pensule esențiale sunt suficiente.

Nu este nevoie să cumperi o gamă întreagă chiar dacă este foarte fascinant să vezi tot acel șir de pensule, pentru că ne simțim cumva protagoniștii unui portret!

Acestea fiind spuse, iată cele mai importante pensule de machiaj pentru  un machiaj perfect.

Cum să alegi pensulele de machiaj

Înainte de a face orice pas – și mai ales orice achiziție – este bine să înțelegeți cum să alegeți pensulele de machiaj.

Există două tipuri de perii la vânzare: cele care sunt din peri de animale și, prin urmare, din peri naturali și cele care sunt din peri sintetici.

Cele cu peri naturali sunt de preferat pentru machiajul în format pudra, în timp ce cele cu peri sintetici sunt bune dacă machiajul de aplicat este in format crema.

Pensulele esențiale pe care să le ai mereu în frumusețe

– o pensula pentru fond de ten

– una pentru fard de obraz

– două pentru ochi

– una pentru buze

Nu vă descurajați, nu sunt atât de multe și veți vedea rezultatele!

Pensule de machiaj pentru fond de ten

Câți dintre voi mai aplică fondul de ten cu mâinile? Multe vor folosi buretele de machiaj, păcat ca după câteva aplicații buretele, chiar dacă este spalat, nu este niciodata perfect.

Pentru a evita petele de culoare și pentru o textură neuniformă trebuie să folosești pensula!

Pensula este esentială mai ales pentru fontul lichid. În acest caz, trebuie folosită o perie plată, mare și mediu-moale. Pentru a o folosi, doar turnați puțin produs pe dosul mâinii, înmuiați pensula și apoi treceți la desen, care merge din interiorul spre exteriorul feței.

Pentru fondul de ten compact, buretele tradițional este de asemenea fin, în timp ce pentru fondul de ten mineral, care este o pudră foarte fină, folosește pensula kabuki, ideală și pentru pudră. Este o perie foarte scurta, asemănătoare cu cea a frizerului: are perii foarte moi, excelenti pentru captarea pulberii minerale care este foarte fină într-un mod omogen.

Pensulele de machiaj pentru ochi sunt cheia. Excluzând faptul că folosești degetele pentru a aplica fardul de pleoape și chiar dacă aproape întotdeauna există pensule mici în seturile de fard de pleoape, pentru a obține rezultate cu adevărat excelente ai nevoie de pensule machiaj mai mari și mai profesionale.

Câteva pensule sunt suficiente pentru a crea un machiaj foarte precis și definit cu câteva gesturi. Este nevoie doar de puțină practică.

Există două tipuri de pensule esențiale pentru ochi :

– cele pentru fard de pleoape

– cele pentru nuanțe

Așa că va trebui să alegi o pensulă mai mare pentru fardul de pleoape pe care o folosești pe zonele mai mari și una mai fină pentru blending.

Pensula pentru fard  este plată și de dimensiune medie, așa că acoperă întreaga pleoapă dintr-o singură glisare, în timp ce pensula de amestecare are perii mai scurți și este excelentă pentru amestecarea fardului de pleoape și a creionului.

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!